Hipnoza za uspešno leto 2018
Rojeni za SREČO in USPEH

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 12/12/2017 de 19h30 à 21h00/strike>

Hotel Bau Maribor
Limbuška cesta 85
2000 Maribor
Slovenia
V TOREK, 12.12.2017, bo ob 19:30 v hotelu BAU spet z nami odličen Silvester Kmetič, NLP master coach ter hipno in transolucijski coach.
Tik pred vstopov v zadnjih nekaj dni leta 2017 nas čaka fantastična skupinska hipnoza Naravnaj se na uspeh! - hipnoza ZA POSTAVITEV CILJEV IN ZA USPEH...
Hipnoza je namenjena vsem, ki želite obvladovati in reševati vsakodnevne izzive s sproščenim umom in se naravnati na maksimalni uspeh. Naš um si ne more pomagati, da se ne bi širil, saj tako funkcionirajo naši možgani.
HIPNOZA pa nam pomaga, da enostavneje pridemo do nezavednega nivoja našega uma, kjer se zgodijo dejanske spremembe. Omogoča nam nefiltrirano dostopati do nezavednega nivoja in spremeniti že priučene vzorce, ki nas v določenih situacijah ovirajo.
Po vsakem ciklusu hipnoze smo polni nove energije, svežih misli in sproščenosti.
HIPNOZA je ena hitrejših metod za izboljšanje počutja in dvig samozavesti. Stanje globoke sproščenosti namreč omogoči pozitivnim sugestijam globlji "vstop" v našo podzavest, kar pripore k preminjanju omejujočih prepričanj in vzorcev.
Hipnozo bo vodil
SILEVSTER KMETIČ, hipno coach (NLS institut Marca M. Galala), transolucijski coach (KHD group Nemčija) in NLP master coach (INLPTA).
Med hipnozo lahko sedite ali ležite - če zadnje, s seboj prinesite ležalko ali nekaj podobnega za na tla.
Prispevek:
=15EUR (poravna se v gotovini pred začetkom delavnice)
Obvezne so predhodne PRIJAVE po mailu: rojenizasrecoinuspeh@gmail.com
ali SMS na tel.št. 070/ 730 166
---
Še nekaj o HIPNOZI ...
Hipnoza je sproščeno mentalno stanje, v katerem je naš um osredotočen in koncentriran. V tem stanju je naša podzavest odprta za pozitivne sugestije in do nje lahko dostopamo nefiltrirano. Nekaj časa nazaj je veljalo, da je hipnoza podobna spanju, vendar sodobne raziskave kažejo, da je hipnoza NARAVNO STANJE, v katerem se nahajamo večkrat na dan. Hipnoza je stanje GLOBOKE SPROŠČENOSTI, v kakršnem smo vsaj dvakrat na dan, na primer tik pred spanjem in/ali trenutek preden se popolnoma prebudimo. Takrat se nahajamo v stanju GLOBOKE OSREDOTOČENOSTI.
Hipnozo ljudje doživljamo različno. Pri nekaterih so to občutki lebdenja, toplote ali ščemenja.
Če želimo (za)živeti lahkotno, radostno in izpolnjujoče življenje, je dobro omejujoča prepričanja, predstave in vzorce spremeniti oziroma preoblikovati. S pomočjo hipnoze in pozivnih sugestij, boste hitro in sproščeno dobili OBČUTEK MOČI ter ZAVEDANJA LASTNIH ZMOŽNOSTI.
Samozavest raste skupaj z vami in s tem, koliko vlagate v razvoj svojih potencialov. Vaše zadovoljstvo je odvisno od vas samih. Hipnoza vam bo omogočila lažji dostop do vaših občutkov in bo odpravila ovirajoče blokade vaše uma.
Predstavljate si…, kako si boste na sproščen način spremenili vzorce, ki vas omejujejo, in si pridobili nove, sveže občutke moči in samozavesti.
Source: www.facebook.com