Restaurantul Egalitas
Posticum

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

jeu. 07/12/2017 de 18h00 à 20h30/strike>

Posticum
Teiului u. 26.
410477 Oradea
Romania
Vă invităm cu drag să participaţi la Restaurantul Egalitas organizat cu prilejul Adventului în Centrul Posticum.
Energiile centrifugale ale universului nostru sunt contracarate de două forţe aparent slabe: întoarcerea către lumea lăuntrică şi filantropia. Ambele reprezintă o căutare: căutarea iubirii. Iubirea găsită în interior se întoarce spre lumea exterioară, şi completează cu milă ceea ce lipseşte din ea acolo afară, în ceilalţi oameni. Iar iubirea venită din exterior ne ajută iarăşi să ne regăsim iubirea proprie, această energie esenţială a vieţii. Ne face capabil să demolăm obstacolele şi digurile care obstrucţionează tendinţa ei de a ţăşni şi a radia în exterior. Acest imbold este cu atât mai puternic, când vine din partea cuiva, care nu este dotat cu toate acele însuşiri pozitive, cu care viaţa ne-a surprins pe noi, norocoşii acestei lumi. Şi iubirea regăsită devine mai pură şi mai puternică prin ei, defavorizaţii universului.
Cu greu se mai poate numi o altă perioadă a anului, care îmbină atât de armonios această interdependenţă a lumii lăuntrice şi exterioare, decât Adventul. Restaurantul Egalitas este un prilej care ne ajută, ca întâlnirea dintre exterior şi interior, faptul de a fi dăruit şi faptul de a dărui să viaţă în spaţiul dintre noi şi celălalt.
Bucatele vor fi pregătite şi servite de tinerii Asociaţiei Down din Oradea. Iubirea echilibrează orice diferenţă, pentru că fiecare ştie şi vrea să iubească.
Restaurantul EGALITAS vă invită să luați parte la o cină preparată și servită de tinerii a asociațiilor "Down" Oradea.
Meniu:
1. Sărăţele
2. Pulpă de rață, pireu de cartofi, varză roșie
3. Beigli cu mac și nucă
Preţul unui meniu - pentru adulţi 30 lei
- pentru copii 15 lei
Meniul nu conține băuturile, acestea se pot comanda la bar.
Locurile sunt limitate, pentru rezervări este necesară anunţarea în prealabil până în data de 04 decembrie la numerele de telefon 0744 504 051, 0259 431 398, sau pe adresa de e-mail info@posticum.ro. Adresa: Teiului 26.
Vă aşteptăm cu drag!
Source: www.facebook.com