Bergtriathlon Clinic Leusden
AltijdSporten.nl

sam. 03/02/2018 de 14h00 à 17h00

Den Treek-Henschoten
Op zaterdag 3 februari is de eerste voorbereidende triathlonclinic voor de Bergtriathlonweek o.l.v. Jan Stehouwer van Ironmanager en Jantiene Hannessen van AltijdSporten.nl. Iedereen is welkom. Ben jij er ook bij?
Ga je mee met de Triathlonweek of heb je het triathlonnen net ontdekt? Dan wil je vast graag tips krijgen van een professioneel trainer. Doe dan mee met onze triathlonclinic!
We gaan zwemmen (met en zonder wetsuit) in een Endless Pool om je specifieke zwemtips te kunnen geven .
Daarnaast krijg je een presentatie met de aandacht voor het wielrennen in de bergen. We geven nuttige materiaaltips en ook besteden we aandacht aan het fysieke aspect.
Tot slot maken we een mooie trailrun over Landgoed Den Treek met aansluitend een korte en snelle wissel naar de fietsschoenen.
WANNEER
Zondag 3 februari 2018 van 14.00 – 17.00 uur
WAAR
De triathlonclinic wordt gehouden in hét thuisgebied van Jan, Landgoed Den Treek, dat vlakbij Amersfoort in het midden van het land ligt.
PROGRAMMA
• 14.00 uur: Verzamelen en korte kennismaking met koffie/thee
• 14.30 uur: Specifieke triathlontraining gericht op het lopen, fietsen en een snelle wissel
• Rond 16.30 uur zijn we klaar en dan kun je Jan en Jantiene vragen stellen over BergTriathlonweek die zij 26 mei t/m 2 juni 2018 organiseren in de Zuid-Franse Alpen.
KOSTEN
Als je meegaat met onze www.triathlonweek.nl dan is de clinic gratis. Aan alle anderen vragen we een bijdrage van slechts 15 euro. Je krijgt hiervoor een goed begeleide training van 1.5 tot 2 uur, wat te drinken, gezelligheid en we streven naar een grote glimlach op je gezicht aan het eind van de training!
www.triathlonweek.nl
Source: www.facebook.com