Shkëmbim librash, shkëmbim jetësh
Klubi Letrar "Pena e Re"

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 09/12/2017 de 11h00 à 13h30/strike>

Qendra Rinore e Tiranës
Rruga e Kavajes, mes Dhomes se Tregetise dhe Bankes Raifaizen.
1001 Tirana
Albania
Shkëmbim librash, shkëmbim jetësh është aktiviteti i rradhës së Penës së re së bashku me grupin e leximit Republika e Librave. Ai do të zhvillohet ditën e shtunë në orën 11:00 tek Qendra Rinore e Tiranës mes shumë dashamirësëve të librit. Në këtë aktivitet ashtu si në gjithë të tjerët që ne kemi zhvilluar, do të ketë libra dhuratë dhe shumë lojra të bukura.
Për të marrë pjesë në aktivitet duhet thjesht të sillni një libër në gjuhën shqipe për ta bërë pjesë të shkëmbimit të librave. Libri mund të jetë roman, vëllim poetik, libër me tregime, ese ose proza.
Gjithashtu do të ketë dhe një seminar të shkurtër se si shkruhet një ese.
Konfirmoni pjesëmarrjen në faqe me mesazh.
Source: www.facebook.com