Basshaus w/ Jan Plexy
Crkva

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 08/12/2017 de 23h59 à 6h00/strike>

Crkva
Ružićeva ul. 22
51000 Rijeka
Croatia
Kako jesen prelazi u zimu potrebno je zagrijati duh i tijelo, a to nekako najviše volimo energičnim đuskanjem uz prljave bass linije. Basshaus se vraća u petak 08. 12., naravno sa respektabilnim gostom i domaćinima na vrhu zadatka!
Garage, pravac kojeg obilježava brzi tempo, izražena bass linija, sempliranje soul i R&B vokala i ponekad isprekidan ritam doživljava ovih dana svoj povratak iz 90-ih godina prošlog stoljeća na velika vrata i na glavne pozornice svih bitnijih elektroničkih festivala. Treba reći i da je sama glazba evoluirala, te se novi hitovi redaju sa starim uspješnicama. Kroz ovu večer garage prodire i u Rijeku, a veliko nam je zadovoljstvo vidjeti popunjen klub, posjetiteljice i posjetitelje koji konstantno plešu i njihova nasmješena lica!
Ovoga puta iz doma Outlook Festivala stiže svjetski putnik kojemu se stvarno radujemo - Jan Plexy! Pulski ljubitelj glazbe Jan Plexy prvi se put sa gramofonima susreće sada već davne 1997. godine. Tada započinje njegova avantura kroz razne žanrove i stilove plesne glazbe. Navođen isključivo vlastitim preferencijama, ne mareći za trendove, ovaj nagrađivani DJ u tih je 20 godina prikupio zavidan broj nosača zvuka u različitim oblicima, pomno odabranih diljem svijeta, od New Yorka preko Berlina i Londona do Hong Konga i Shanghaia. Često svira na otvaranjima i zatvaranjima Outlooka i Dimensionsa gdje je okupljeno mnoštvo uvijek oduševljeno njegovim izborom glazbe sa dubokim basevima. Osim glazbe, Jan Plexy je također proslavljeni i vrhunski fotograf.
Uz Jana nastupit će i domaći momci: Zolium, Bexx i Mecena. Zolium je mladi ljubitelj trapa sa Krka sa mnoštvom nastupa na regionalnoj trap i hip-hop sceni gdje je svirao uz bok mnogim priznatim artistima, također izvješten u bass-house zvukovlju. Bexx je riječki dizajner i glazbeni entuzijast, sa podužim stažom na sceni gdje je svirao gitaru i bas u bendovima Enpe i Senzorz. U zadnje vrijeme smo mogli čuti njegove DJ setove u klubu Život sa svojom bass selekcijom, a nas je iznenadio svojim odličnim intro setom na prošlom Basshausu. Mecena je prekaljeni riječki promotor i organizator koji je prošle godine počeo pretakati svoju strast za dubokim basevima na DJ pult, pokretač Basshaus programa i osvježavajuća pojava na riječkoj elektroničkoj sceni.
Vrata Crkve otvaraju se u 23.59 sati, cijena ulaznice je 20 kuna prije jedan i 30 kuna nakon što ura otkuca jedan sat. Za video projekcije su zaduženi Church VJs, uvijek na visini zadatka. Vidimo se na podiju i đuskajmo zajedno!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
FULL LINE UP:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✖ Jan Plexy (Pu)
https://youtu.be/va6iEeG4ymI
✖ Zolium (Ri) / Basshaus
https://www.facebook.com/Zolium
https://soundcloud.com/zolium
✖ Bexx (Ri) / Basshaus
✖ Mecena (Ri) / Basshaus / Crkva
https://www.facebook.com/vmcna
https://soundcloud.com/mecena
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
INFO:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✖ Datum/Date: 08.12.2017.
✖ Dan/Day: Petak/Friday
✖ Otvaranje vrata/Doors open: 23:59 - 06:00
✖ Happy Hour: All drinks -25% 23:59 - 01:00
*Support your warm up DJs!
✖ Ulaznice/Tickets: 20 kn / 2,5 eur << 00:59 >> 30 kn / 4 eur
✖ Lokacija/Location: https://goo.gl/maps/2hSCB
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✖ MI SMO CRKVA: https://www.crkva.club/
Source: www.facebook.com