KOZa ususret Ratovima zvijezda: SF & Fantasy kviz
KOZa: Kviz općeg znanja

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

dim. 10/12/2017 de 19h00 à 22h00/strike>

Metropolis music & billiards club Zagreb
Avenija Dubrovnik 10
10000 Zagreb
Croatia
U nedjelju, 10. prosinca, s početkom u 19 sati u klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) održat ćemo veselo specijalno izdanje KOZe, kviza općeg znanja, posvećeno svijetu znanstvene fantastike i fantasyja. KOZa ususret Ratovima zvijezda: SF & Fantasy kviz poslužit će kao idealna prilika za dobru zabavu i zagrijavanje za izlazak filma Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi u naša kina. Film dolazi 14. prosinca, a četiri dana prije toga pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca Goca prisjetit ćemo se nekih od najboljih književnih, filmskih i televizijskih naslova iz ova dva vrlo bogata žanra.
Glavni pokrovitelj KOZe je, dakako, Staropramen, ali tu su i naši dragi sponzori Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, Tehnički muzej Nikola Tesla, Miss Donut, i mnogi drugi. Za vas smo pripremili stotinjak pitanja raspoređenih u pet različitih kategorija. Uz bogat nagradni fond za dvije najbolje ekipe osigurali smo i puno nagrada za veliku lutriju koju ćemo održati pod pauzama dok se vaši bodovi zbrajaju. Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a ako vas je kojim slučajem više, nije problem – samo ne smijete igrati finale zbog brojčane prednosti nad ostalim ekipama.
Želite li zaigrati naš SF & Fantasy kviz, molimo vas da svoje ekipe što je prije moguće prijavite putem ovog linka:
http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/
Sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članu ekipe, pola litre Staropramena toči se za 10 kuna, a slava i čast su neprocjenjivi. Vidimo se u nedjelju, 10. prosinca!
Source: www.facebook.com