Bubble Show Magic Spheres // Sibiu Magic Show 2017
Teatrul GONG Sibiu

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

jeu. 07/12/2017 de 18h00 à 18h50/strike>

Teatrul GONG Sibiu
str. Alexandru Odobescu, nr. 4
550195 Sibiu
Romania
⁂ Festivalul Sibiu Magic Show
6/10 decembrie 2017
________________________
⁂ Joi, 7 decembrie, ora 18:00
Sala Parter, Teatrul GONG
✔ 3+ / recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
Krasshow / Alex Krasnoperov
Rusia
★ BUBBLE SHOW „MAGIC SPHERES” ★
★ Spectacolul „Magic Spheres” este dedicat celor care cred în magia baloanelor de săpun! Pentru aceia care se lasă surprinși și sunt realmente bucuroși! Iluzionistul Alex Krasnoperov, deținătorul a patru recorduri rusești, mânuiește în cel mai iscusit mod substanța care dă naștere celor mai diverse și jucăușe baloane de toate formele și dimensiunile. În mâinile sale pricepute, ele ajung să danseze, să plutească în aer, să ardă și să ia cele mai neobișnuite forme.
☆ The bubble show Magic Spheres is dedicated to those who believe in the magic of soap bubbles! For those who may be surprised and genuinely happy! The illusionist Alex Krasnoperov - 4-times record-holder of the Russian Book of Records, expertly manages the magical substance that makes it diverse and playful bubbles of various sizes and conditions! In his deft hands they acquire any form of dancing, floating in the air, burning and creating unusual shapes.
www.krasshow.ru
facebook.com/bubble.krasshow
⌛ 50 minute / minutes
✘ preț bilet: 14 lei, tarif unic
✘ Biletele pentru festival pot fi achiziționate atât de la sediul teatrului (miercuri – vineri de la 11:00 la 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminică de la 10:00 la 14:00), cât și online prin eventim.ro, în Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Orange și Vodafone din toată țara. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.
✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.
✘ După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este posibil.
Vă aşteptăm la festival!
www.teatrulgong.ro
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Source: www.facebook.com