Atelierul de meşteRILIT // Căsuţa lui Moş Crăciun
Teatrul GONG Sibiu

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 09/12/2017 de 10h00 à 12h00/strike>

Teatrul GONG Sibiu
str. Alexandru Odobescu, nr. 4
550195 Sibiu
Romania
Sâmbătă, 9 decembrie, orele 10:00 şi 12:00
---
ATELIERUL DE...meșteRILIT
- atelier de creație -
CĂSUŢA LUI MOŞ CRĂCIUN - DECOR TRIDIMENSIONAL
Coordonator: Aurelia Călinescu
atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.
**
IepuRILĂ şi AuRILĂ continuă sezonul atelierelor de creaţie din luna decembrie, dedicate sărbătorilor de iarnă. De această dată învăţăm cum să meşteRILIM de la ”temelie” o căsuță tridimensională. Cu multă imaginaţie şi creativitate vom construi chiar căsuţa lui Moş Crăciun.
Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție, specifice artei teatrale.
ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.
**
Preț bilet: 14 lei
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.
La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.
Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro
Source: www.facebook.com