Ţara Jucăriilor // Sibiu Magic Show 2017
Teatrul GONG Sibiu

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 09/12/2017 de 23h00 à 23h45/strike>

Teatrul GONG Sibiu
str. Alexandru Odobescu, nr. 4
550195 Sibiu
Romania
⁂ Festivalul Sibiu Magic Show
6/10 decembrie 2017
________________________
⁂ Sâmbătă, 9 decembrie, ora 11:00
Sala Etaj, Teatrul GONG
✔ 3+ / recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
Gorgon Grigorescu Cristian
România / Romania
★ ȚARA JUCĂRIILOR / THE COUNTRY OF TOYS ★
cu Gorgon Grigorescu Cristian, Gorgon Grigorescu Consuella, Gorgon Grigorescu Cătălin, Sterie Oana și Tudor Atanasiu
★ Poate cineva să facă muzica să nu se audă? Ea este ca aerul, nu o poți atinge, nu o poți prinde. Pentru muzicieni, ea înseamnă totul. Mai ales când este vorba despre clovni, a căror bucurie este să cânte la orice instrument, oriunde, în orice moment. Așa vorbesc, așa se împrietenesc între ei și cu noi. Clovnii pot schimba cea mai ursuză privire într-un zâmbet larg, iar veselia lor răsună dincolo de sala de spectacol. „Țara Jucăriilor” este o poveste muzicală de comedie în care Omul Orchestră și prietenii lui înving răul, prin muzică și joacă, cu multă pasiune și umor.
☆ Can anyone turn the music off? It is like air: you can neither touch, nor catch it. To musicians, it means everything. To clowns, all the more so, since there’s nothing they enjoy more than to play any instrument, whenever and wherever they can. That’s how they talk and befriend each other and the audience alike. Clowns can turn even the saddest of faces into broad smiles, their joy permeating through the walls of the performance hall. “The Country of Toys” is a musical comedy in which the Orchestra Man and his friends fight evil forces through music and play in a zealous and humorous manner.
⌛ 45 minute / minutes
✘ preț bilet: 14 lei, tarif unic
✘ Biletele pentru festival pot fi achiziționate atât de la sediul teatrului (miercuri – vineri de la 11:00 la 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminică de la 10:00 la 14:00), cât și online prin eventim.ro, în Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Orange și Vodafone din toată țara. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.
✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.
✘ După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este posibil.
Vă aşteptăm la festival!
www.teatrulgong.ro
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Source: www.facebook.com