Novi kurs “U potrazi za poslom”
American Corner Novi Sad

Du 07/12/2017 18h30 au 21/12/2017 19h30

Fuseau horaire : Belgrade (GMT+01:00)

American Corner Novi Sad
Petra Drapsina 3
21000 Novi Sad
Serbia
Američki kutak u Novom Sadu organizuje još jedan u nizu kurseva posvećenim poboljšanju praktičnih veština naših članova, pod nazivom “U potrazi za poslom”.
Kurs je koncipiran tako da bude interaktivan, a biće fokusiran na pisanje CV-ja za strano tržište. Adam Pikvens, preduzetnik sa dugogodišnjim iskustvom širom sveta (vodio je kompanije u Australiji, Velikoj Britaniji i drugim zemljama), stručno će provesti polaznike kroz sve faze pisanja rezimea, pratećeg motivacionog pisma i prijave za posao uopšte. Posebna zanimljivost ovog kursa je perspektiva iz koje će on biti vođen, pošto ćemo imati posebnu priliku da čujemo stranu jednog poslodavca - na kakve detalje se obraća pažnja prilikom čitanja velikog broja aplikacija. Polaznici će dobiti savete i preporuke o pristupu pisanju - jeziku, relevantnim podacima koje treba uključiti i slično.
Kurs će se održavati na engleskom jeziku i počinje u četvrtak, 7. Decembra u 18:30. Dalje će se odvijati u pet termina po sat vremena, utorkom i četvrkom sa početkom u 18:30.
Prijave su obavezne i mogu se izvršiti putem sledećeg linka: https://goo.gl/84NBC9 , a biće otvorene do utorka, 5. decembra. Odbrani kandidati će biti obavešteni u sredu, 6. decembra!
Source: www.facebook.com