AEQ Radionica
Centar Miketa

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

dim. 10/12/2017 de 9h00 à 15h00/strike>

Centar Miketa
Cavtatska 2b
51000 Rijeka
Croatia
AEQ klinička somatika je proces učenja kvalitetnije kontrole nad mišićima i gibanjem.
Stanje kronično zgrčenih mišića – imenovano senzorno-motorna amnezija (SMA) – proizlazi iz prilagodbe podsvjesnog dijela živčanog sustava kao odgovor na nesreće, ozljede, operacije ili ponavljajući stres. SMA je uzrok većine svakodnevnih stanja s bolnim mišićima, za koje se pogrešno pretpostavlja da su im uzrok strukturalne manjkavosti.
Koje su dobrobiti ovog tečaja:
-Olakšanje u tijelu uslijed dugotrajnih bolova
-Smanjenje zategnutosti i ukočenosti tijela nakon dugotrajnog sjedenja
-Bolji osjećaj pokretljivosti i svjesnosti tijela
-Bolju koordinaciju mišića
-Jednostavan i ugodan svakodnevni sistem za poboljšanje zdravlja vlastitog tijela
Po čemu se AEQ klinička somatika razlikuje od ostalih metoda za liječenje boli?
• AEQ klinička somatika seže do samog korijena mišićne boli; mozga i načina na koji on osjeća i kontrolira rad mišića.Uči vas kako prekvalificirati mozak – zapovjedni centar vaših mišića – da biste oslobodili i opustili svoje mišiće za njihovu bolju funkciju i dugotrajno razrješenje boli.

• AEQ klinička somatika vas uči kako ukloniti SENZORNO-MOTORNU AMNEZIJU,stanje zategnutih,“smrznutih“ mišića koje se javlja kada se instinktivno grčimo uslijed reakcije na bol,ozljedu,operaciju ili stres.

•AEQ klinička somatika vas uči kako se osloboditi cjelokupnih tjelesnih uzoraka mišićne zategnutosti kako bi se pospješila njihova funkcija i time uklonila bol.Ti uzorci se prezentiraju kao bol u leđima,bol u vratu i ramenima,čeljusna bol,ishijas,skolioza,diskrapanca u dužini nogu i ostala slična stanja mišićne boli.

• AEQ klinička somatika vas uči CJELOŽIVOTNOJ VJEŠTINI čijom se upotrebom možete razriješiti boli u mišićima koja nastaje kao posljedica stresa ili ozljede.

•AEQ klinička somatika je AKTIVNOST: jer vaš mozak kontrolira rad vaših mišića,a mišići se radu uče jedino kroz pokret,a jedino Vi sami možete promijeniti ono što rade vaši mišići.Pasivne metode će vam pomoći samo kratkotrajno.

• AEQ klinička somatika daje BRZI NAPREDAK

•AEQ klinička somatika je EDUKATIVNI PROCES:kronično zategnuti mišići su naučeni biti i ostati takvima uslijed refleksnog odgovora tijela na stres koji dolazi iz mozga.Učenje mišića kako da se opuste zahtijeva edukaciju,obrazovanje – i mozga,i mišića i pokreta.

Semianr je limitiran na 12 polaznika.
Prijave putem maila:
info@centar-miketa.hr
Source: www.facebook.com