Aerial yin gyakorlás élőzenével és hangfürdővel - PLUSZ alkalom!
Yogatree Studio

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

dim. 10/12/2017 de 13h00 à 15h15/strike>

Mantra Jógastúdió
Margit körút 62. Kapucsengő: 32
1027 Budapest
Hungary
Köszönjük szépen a bizalmat, csodálatos érzés, hogy ilyen gyorsan betelnek a meghirdetett eseményeink. <3
A nagy érdeklődésre való tekintettel ezért még egy alkalmat hirdetünk idén, érdemes mielőbb jelentkezni. :)
2 óra elcsendesülés, elményülés, elengedés aerial yin jógával, élőzenével és hangfürdős relaxációval.
Ezt a különleges aerial yin gyakorlást szintén Eszter vezeti majd, de a gyakorás alatt és után Anett biztosítja az élőzenei hátteret gonggal, hangtálakkal, esőcsinálóval, óceándobbal és egyéb hangszerek segítségével.
A YIN jóga az ELENGEDÉS jógája.
A gyakorlás célja a passzív elcsendesedés, befele fordulás, harmonizálás és elengedés elősegítése. Ezen a különleges workshop-on ezeket a folyamatokat egy, a mennyezetre szerelt hinta, a hammock, mint segédeszköz segíti, amellyet ezúttal mélyebbre, a talajhoz közel, kb. térdmagasságba engedünk.

A Yin jóga egy passzív típusú óra, melynek minőségi ismérvei a női, befogadó, tápláló, földelő minőséget magába foglaló jegyek.
Jellemzője, hogy hosszan tartunk ki bizonyos testhelyzeteket, nagyjából 2-5 percig maradunk egy-egy ászanában, látszólag statikusan.

A gyakorlás célja, hogy minél inkább elengedjük magunkat, és a kötőszövetekben található meridiánokra (energia csatornákra) nyomást gyakoroljunk – részben a gravitáció segítségével, részben pedig azonképp, ahogy egyik testrészünk ránehezedik a másikra.
A jóga gyakorlást végig élőzene kiséri: Anett évek óta tart lélekHANGfürdő és Gongmeditációs foglalkozásokat többek között a Yogatree Studióban is, egészen egyedi hangulatot teremtve a résztvevőkkel.
A jóga gyakorlást hangfürdő követi: a főszerep a csodás hangszereké és hangoké, melyet énekhanggal egészítünk ki, mantrák és magyar dalok formájában. A mantrák ismétlése a testi és lelki gyógyulást fokozzák, van, aki ezek alatt tud a leginkább megpihenni, ellazulni.
A két órás workshopon az is részt vehet, aki nem volt még korábban aerial/antigravity órán.
A workshopot Korpás Eszter és Bögös Anett tartja, díja 4.800 Ft. Mivel a férőhelyek száma korlátozott (10 fő), a workshopra kizárólag az info@yogatree.hu email címre küldött levéllel és a TELJES ÖSSZEG BEFIZETÉSÉVEL lehet jelentkezni!
A díjat az aerial órák előtt-után tudod befizetni Eszternél a Mantra Jógastúdióban, vagy át is utalhatod:
Mantra Center Kft.: 10918001-00000087-37910005
Ha utalsz, a megjegyzésbe kérünk írd bele a nevedet, valamint a workshop nevét és pontos időpontját. Köszönjük!
Source: www.facebook.com