Puurojuhla -17: Pukin kuumat linjat
Pörssi ry

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

jeu. 07/12/2017 de 17h15 à 3h45/strike>

Aalto-sali
Väinönkatu 7
40100 Jyväskylä
Finland
Korvatunturi Productions toivottaa Sinut, arvovaltainen pörssiläinen, todistamaan huikeaa kolmiosaista draamasarjaa, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi.
Nyt on aika laittaa Pukin linjat kuumaakin kuumemmiksi. Tarjolla on yllättäviä käänteitä, kuplivia romansseja sekä tietenkin kyyneleitä, hikeä ja piparinmuruja. Istahda siis kylteritoverisi viereen, ota glörgimuki käteen ja käännä kanava viihteelle.
Tätä ennennäkemätöntä spektaakkelia et halua jättää välistä! Pukukoodina toimii (järjestäjiä kunnioittaen) “Korvatunturin väki”. Mukaan on suositeltavaa ottaa myös hieman omaa lämmikettä juhlassa jaettavan glörgin lisäksi. Jatkathan samalla hengenvedolla myös illan Poikkareihin, jossa bileet jatkuvat aamuyöhön asti!
Mukaan mahtuu 120 katsojaa, joten olethan valpas kuin tonttu ja toimit ripeästi. Liput viedään käsistä! Ilmoittautuminen tapahtumaan osoitteessa bailataan.fi alkaa maanantaina 27.11. klo 12 ja loppuu perjantaina 1.12. klo 16 tai kunnes tapahtuma on loppuunmyyty. Tapahtumaan ilmoittautuminen vaatii kirjautumisen sivustolle ja tapahtuma tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumista ei ole mahdollista perua, mutta voit tarvittaessa myydä lippusi eteenpäin toiselle pörssiläiselle. Ongelmatilanteessa voit ottaa yhteyttä projekti@porssiry.fi.
Ilmoittautuminen: https://bailataan.fi/events/f2be1520-befc-4181-971f-894abf7e29c2
MITÄ: Pukin kuumat linjat (puurojuhla)
MISSÄ: Aalto-Sali
MILLOIN: 7.12. klo 18. Ovet aukeavat klo 17:15
MITÄ MAKSAA: 10€
MITÄ MUKAAN: OPM ja iloista joulumieltä
DRESSCODE: Haalarit + Korvatunturin väki
Source: www.facebook.com