Ro-Win - Succes în România
Impact Hub Bucharest

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 08/12/2017 de 18h00 à 21h00/strike>

Institutul Cultural Roman Din Paris
Paris
France
Te invităm vineri 08.12.2017 la Institutul Cultural Român din Paris să-ți prezentăm programul Diaspora Start-up!
Echipa Ro-WIN alături de invitații săi îți oferă toate informațiile necesare cu privire la programul de finanțare în România și oportunitățile de parteneriat/antreprenoriat.
AGENDA :
18:00 – 18:30 Check-In & Coffee
18:45 – 19:15 Oportunități de finanțare: RO-WIN, partenerul tău în programul Diaspora Start-up
19:15 – 20:15 Panel: Oportunități antreprenoriale și de parteneriat România - Franța
20:15 – 20:30 Incheiere (networking cu invitații din Panel)
20:30 – 21:00 Drinks, Buffet and Networking
PANEL:
Monica JIMAN
CEO Pentalog Software Factory
- Președinte al Rețelei Francofone a Femeilor Antreprenor OIF (Organizația Internațională a Francofoniei)
- Administrator și membru în Consiliul de administrație al CCIFER (Camera de Comerț și Industrie a Franței în România)
Monica Jiman este CEO al Pentalog Software Factory din august 2015, care regrupează în cadrul platformei digitale Pentalog, producția de soluții informatice, consultanță IT și soluții cloud, în centrele de producție din România, Republica Moldova, Vietnam și Uruguay. Pentalog este o platformă de servicii IT care acoperă integralitatea provocărilor digitale ale companiilor, dedicată susținerii start-up-urilor, IMM-urilor și a corporațiilor în definirea și implementarea strategiilor de creștere, bazându-se pe cei 1000 de angajati de pe 3 continente. Platforma Pentalog ajută companiile să răspundă problemelor legate de recrutarea IT, dezvoltarea de software, marketing digital și finanțare. În noiembrie 2017, a fost aleasă președinta primei Rețele francofone a femeilor antreprenor, din cadrul OIF.
Andrei B. ȚĂRNEA
Comisar general al Sezonului Romania - Franța
- Membru Aspen Institute Romania
- Membru board ECAS ( European Citizen Action Service)
Diplomat de carieră, Andrei Țărnea este comisarul general al Sezonului România-Franța. După studiile efectuate în Europa și SUA el a devenit specialist în relații internaționale și politici publice, a lucrat în Ministerul de Externe și a condus timp de șapte ani Institutul Aspen România, un think tank specializat în leadership și politici publice.
Cristina ZDEREA
- Fondatoarea CCFR (Clubul de Comunicare Franco-Roman)
- Consultant in comunicare si dezvoltare afaceri Comnart Conseil
Consultant in communicare si dezvoltare business, Cristina Zderea este fondatoare a Comnart Conseil, Prima Agentie de Comunicare Franco – Româna. De asemenea, ea este Directoarea Clubului de Comunicare Franco Român, o asociatie care valorizeaza profesionistii franco-romani. Expert in comunicare si management, Cristina are peste 15 ani de experienta in consultanta publica si privata in Franta si in strainatate si a lucrat pentru diverse structuri, precum: Organizatia Internationala a Francofoniei, Ministerul Afacerilor Externe in Romania, Institutul Cultural Roman. Cristina anima ateliere de storytelling in Paris, este autoarea proiectuluia « BucarestParis – Un aller-retour d’excellence » si a concursului « Meilleur Storytelling Franco-Roumain
Source: www.facebook.com