Kalligráfia workshop
Wild Flower Bar

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 09/12/2017 de 17h00 à 21h00/strike>

Wild Flower Bar
Vitkovics Mihály utca 3.
1052 Budapest
Hungary
Ez egy kezdő kalligráfia workshop, ahol tippeket kaphatsz a gyönyörű kézíráshoz. Lesz toll sercegés, móka-kacagás, inspiráló hangulat.
Hogy kinek ajánljuk a kalligráfiát? Neked, ha elszomorít, ha egy szép meghívót nyomtatott borítékban kapsz meg, vagy ha "macskakaparás" a címzés. Neked, ha szeretnéd, ha a meghívóid, ültetőkártyáid, táblácskáid kilógnának a sorból. Ha tetszenek a gyönyörű kézírással készített feliratok, de nem tudod, hogyan érhetnéd el te magad is ezt a hatást.
A workshop egy "gyorstalpaló" DIY kalligráfia kurzus lesz, ahol Bogi, azaz a "The Fanatic Calligrapher" megtanítja, hogy hogyan csempészhetsz bele valami pluszt a legegyszerűbb fehér borítékra is, úgy, hogy az tulajdonképpen apró műalkotássá váljon.
A workshop-ra bárki jöhet, aki ismerkedne a szépírás alapjaival. Így például hasznos lehet azoknak, akiknek nem túl szép az írásképe és ezen szeretnének változtatni, vagy akár vásározóknak, rendezvényszervezőknek, saját kis vállalkozást beindítóknak, kávézó-tulajdonosoknak, dekoratőröknek, kreatív otthonteremtőknek, de a sort még hosszan lehet folytatni. Az egyedi íráskép kialakítása után egyénre szabott kompozíciókat készítünk majd. A workshop-on mindenki elsajátíthatja a mártogatós toll használatát, ami a régi és a modern szépírás művészetének egyaránt az esszenciáját adja. Ha eljössz, akkor egy kihalófélben lévő, de napjainkban reneszánszát élő művészeti ág művelőjévé válhatsz. A kalligráfia tollat haza is viheted! :)
A workshop-on való részvétel díja: 20.000 Ft, jelentkezési és díjfizetési határidő: december 8. péntek, a részvételt a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani. Jelentkezni email-ben lehet, itt: info@wildflowerbar.com.
Source: www.facebook.com