Ежегоден Благотворителен Коледен Бал "Round Table и Приятели"
Round Table 5 Varna

lundi 11 de 19h30 à 23h30

Fuseau horaire : Sofia (GMT+02:00)

Радио Варна
Бул. Приморски 22
9000 Varna
Bulgaria
"Благотворителен Коледен Бал - Раунд Тейбъл и Приятели", е ежегодно събитие за набиране на средства за каузи, с които сме съпричастни.
Кауза:
Тази година Благотворителният Коледен Бал "Round Table 5 Varna и Приятели" се организира в подкрепа на:
Неонатология към СБАГАЛ "Проф. д-р Димитър Стаматов"
с покрепата на All Inclusive Restaurant
Със събраните средствата ще бъде закупено медицинско оборудване, с което се надяваме да успеем да спасим възможно най-много новородени български деца.
Надяваме се, че ще приветствате тази чудесна възможност да облечете красивите рокли, високите токчета и официалните костюми. Не забравяйте и усмивките си! Нека заедно наберем средства за една страхотна кауза докато се наслаждаваме на приятни компания и разговори.
Заявете своя куверт на
e-mail: clubrtvarna@gmail.com или
тел. 0888 255 987
Стойност на куверта 99 лв.*
*кувертът важи за двама
Средствата, събрани от 2015-та година допринесоха за закуването на Модерен Инкубатор за новородени (Кувьоз) за АГ болница "Проф. д-р Димитър Стаматов", а тези събрани от 2016-та година за закупуването на инсулинови помпи за деца болни от диабет.
---
Round Table е мъжки клуб, създаден в Англия през далечната 1927-ма година. Днес в света има над 2700 клубa, в повече от 65 държави.
През октомври 2014г. бе създаден и "Раунд Тейбъл 5 Варна".
За 2 години RT5 Varna подкрепя и взима участие в кампаниите "Спри! Давам път на пешеходец!" и фестивал "Усмихни се Карин дом", "Форум младежко предприемачество" и редица международни събития.
Source: www.facebook.com