Crveni krug sestara i Evin Vrt 1.dio u Beogradu
Centar Staze

Du 27/01/2018 19h00 au 29/01/2018 19h00

Fuseau horaire : Belgrade (GMT+01:00)

HOME - prostor za razvoj tela i duha
Pop Stojanova 4, Vračar
11000 Belgrade
Serbia
Drage moje žene, sestre u srcu
Radosna sam i sretna što mogu najaviti Crveni krug-krug sestara i Evin Vrt u Beogradu po prvi put.
ŠTO JE CRVENI KRUG- KRUG SESTARA?
Crveni krug je magično mjesto susreta žena. Doći i sjesti u ženski krug znači osjetiti svoje ranjivo i snažno srce, svoju vrelu i divlju žensku energiju, svoju inspiraciju i žensku duhovnost, i posvijestiti tijelo i duh Boginje koji žive u svakoj od nas.
Ženski krug moćna je podrška svakoj ženi u svakodnevnoj interakciji sa izazovima i poteškoćama života u patrijahalnom društvu koje nas okružuje.
Bit susreta je dati samoj sebi dozvolu da se prepustiš i dozvoliš svojem unutarnjem mudrom glasu i intuiciji da postanu glasni i vidljivi. To je vrlo lako učiniti u podržavajućem krugu žena.
U Crvenom krugu dajemo prednost neverbalnom znanju i tjelesnoj mudrosti , pa ćemo zato većinu vremena provesti u svjesnom pokretu, plesu, meditaciji uzemljenja i razmjeni energija.
Ženski krugovi održavaju se u čitavom svijetu i brojne žene učestvuju u globalnom iscjeljenju svog srca i planete Zemlje. Već nekoliko godina facilitiram ženske krugove, a od 2016. sam facilitator unutar Globalnog Sestrinstva (Global Sisterhood), te redovito održavam Crveni Krug u Zagrebu za vrijeme mladog mjeseca.
Crveni krug održat će se u subotu, 27.1.2018. od 19 h do 21 h u HOME-u. Participacija iznosi 3 eura. Ukoliko se prijavite za Evin Vrt , ciklus 4 iscjeljujuće Osho art terapijske radionice za osnaživanje žena, Crveni krug je za vas besplatan.
ŠTO JE EVIN VRT?
"Evin vrt" je intimno putovanje neophodno svakoj ženi kao dragocjena pomoć i podrška pri iscijeljenju i ozdravljenju povreda naše ranjene ženskosti.
Evin Vrt je Osho art terapijska radionica za žene u ciklusu od četiri sastanka . Na svakom od njih posvetit ćemo na kreativan način ljubav i pažnju sljedećim organima: Vagina, maternica, jajnici i grudi.

Naši ženski spolni organi nisu samo medicinska činjenica i reproduktivna funkcija, već imaju višu svrhu povezanu sa osobnom moći svake žene. Nažalost u našoj kulturi ne spominje se ovakav pristup ženskoj spolnosti. Na ovoj radionici posvetit ćemo se otkrivanju zaboravljenog znanja koje su u drevna vremena žene prenosile na svoje kćeri.
"Evin vrt" je nježna podrška potrebna svakoj ženi na putu otkrivanja, prihvaćanja i razvijanja ljubavi prema vlastitoj ženskoj seksualnosti i svrsi bivanja u tijelu žene. Dragocjena je pomoć svakoj ženi koja je doživjela seksualno zlostavljanje, bilo na verbalni, emotivni ili tjelesni način. Također pomaže u otvaranju prema orgazmu, začeću i trudnoći.
Na radionici nema opscenosti ni skidanja odjeće. Svrha "Evinog vrta" je iscijeliti povrede i vratiti iskonsku moć vašim spolnim organima.
ŠTO RADIMO NA EVINOM VRTU?
" Evin vrt" se sastoji od četiri povezane radionice. Svaka od njih uključuje meditaciju, ples i pokret koji budi žensku energiju, slikanje doživljaja svojih seksualnih organa ( vagina, maternica, jajnici, grudi) i dijeljenja svog iskustva u krugu s prisutnim ženama.
TKO VODI EVIN VRT?
"Evin vrt" je osmislila i vodi Andrea Weiss Sadeh. Andrea se već deset godina predano i s puno ljubavi bavi podrškom i osnaživanjem žena kroz okupljanje ženskih krugova, vođenje osnažujućih radionica za žene, te kao doula . Autorica je svih art terapijskih radionica u Centru Staze o kojem možete doznati više na centarstaze.com
Formalnu edukaciju za likovnog pedagoga, kao i studij povijesti umjetnosti završila je u Izraelu gdje je živjela 12 godina.
U Indiji je završila program edukacije za Osho art terapeuta.
U središtu njenog zanimanja je pomoć i podrška ženama da odbace patrijarhalne obrasce koji ih koče da pokažu svoj puni sjaj i snagu.
Prve dvije radionice Evinog Vrta- vagina i maternica, održat će se 28.1. 2018. od 13 do 19h u prostoru Home-a.
PARTICIPACIJA:
Ciklus Evin Vrt (prijava na sve 4 radionice) 60 eura.
Ciklus Evin Vrt ( prijava na prvi dio- dvije radionice) 35 eura
Crveni krug -3 eura ( ako se odmah prijavite za čitav Evin Vrt ( 4 radionice), Crveni krug je gratis)
Dobrodošli ste na Crveni krug bez obzira da li dolazite i na Evin Vrt, jer su to dva zasebna događanja Za Crveni krug participacija je 3 eura, a ako se prijavljujete za oba događanja odjednom onda je za vas Crveni krug gratis.
Način prijave:
Pošaljite e-mail na prijave@centarstaze.com, nakon kojeg ćete dobiti detaljna uputstva za prijavu i uplatu.
Pitanja su dobrodošla na info@centarstaze.com
U cijenu su uključene potrebne boje, materijali i pribor.
Za održavanje Evinog Vrta potrebno je minimum 6 prijavljenih žena.
Dobrodošle, drage sestre! Hvala vam za podršku da skupa učinimo nešto dobro. Otvorite vaše srce promjeni i krenite u Novu godinu ispunjene ljubavi prema sebi i samopoštovanjem.
Grlim vas
Andrea
Source: www.facebook.com