Humanitarni seminar Moja vibracija je ljubav - Pula
Petra Cutuk

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

lun. 04/12/2017 de 18h30 à 20h30/strike>

Park Plaza Histria Pula
Verudella 17
52100 Pula
Croatia
Voljet ću se onoga dana kada ću imati 7 kilograma manje…Voljet ću se kada nađem idealnog partnera…Voljet ću se kada nađem bolji posao… Tražiš li i ti izgovore i odgađaš li započeti voljeti sebe?
Jesi li se jednom razočarao/la u ljubav i sada kao da “u ljubav vjere nemam…”? Misliš li da je nemoguće pronaći dobrog partnera? Imaš li osjećaj kao da tvoje srce nije spremno primiti i slati ljubav?
Sada imaš jedinstvenu priliku prisustvovati humanitarnom seminaru Moja vibracija je LJUBAV te naučiti kako da u svoj život uneseš snažnu energiju ljubavi. Dobit ćeš konkretne alate i smjernice kako da zavoliš sebe i počneš širiti energiju ljubavi.

ZAŠTO TREBAŠ DOĆI NA OVAJ SEMINAR?
Ovaj seminar kreirali smo tako da odgovara svakome od vas, bilo da ste u vezi, braku ili sami, zaljubljeni ili se tek planirate zaljubiti. Namijenjen je svima koji žele dobiti konkretne alate i smjernice kako da probude energiju ljubavi u svojim životima. Ukoliko se nalaziš u jednom od tri opisa, to je dodatna potvrda da je upravo ovo seminar koji će ti biti fenomenalna podrška na tvom putu promjene.
1) Ne voliš se dovoljno - Tažiš li izgovore da počneš voljeti sebi i prihvaćati se onakva/av kakav jesi? Želiš li napokon voljeti sebi i povećati svoje samopouzdanje? Na ovom seminaru ćeš dobiti alate kako da ukloniš blokade i uvjerenja koja imaš prema sebi kako bi počela/o stvarati pozitivnu sliku o sebi. Ovo će ti pomoći da razviješ odnos pun ljubavi prema sebi.
2) Želiš imati bolje odnose - Misliš li da je nemoguće imati skladnu vezu punu razumijevanja? Jesi li se razočarao/la u ljubav i izgubio/la vjeru da će tvoja iduća veza biti bolja? Vodit ćemo te kroz proces kreiranja budućnosti kakvu želiš i dobit ćeš alate kako da privučeš partnera u svoj život.
3) Teško otvaraš svoje srce - Imaš osjećaj kao da ti je teško otvoriti svoje srce i pokazati toplinu i ljubav? Energija ljubavi je jako snažna i pomaže nam ukloniti strahove i blokade na psihofizičkom nivou. Na ovom seminaru radit ćemo zajedno meditaciju za otvaranje tvog srčanog centra.

Ljubav se najviše širi kada se dijeli s drugima!
Iz tog razloga ovaj seminar je HUMANITARNOG karaktera i svojim dolaskom unijet ćeš vibraciju ljubavi onima kojima je to najpotrebnije. Od svake prodane ulaznice 50% prihoda donirat ćemo:
Pula – Dječji dom Ruža Petrović
Lokacija i cijene:
Seminar se održava u Hotelu Park Plaza Histria
Cijena za ranije uplate je simbolična i iznosi samo 88 kuna.
Kako se prijaviti:
--> http://petracutuk.com/prijavi-se/
---> porukom u inbox
---> SMS / VIBER 0953737423
---
Ljubav je tema koja uvijek privlači velik broj ljudi jer smo se gotovo svi uvjerili koliko je moćna i koliko promjena donosi u naše živote. Ako i ti želiš pokrenuti pozitivne promjene u svom životu i želiš u ovo blagdansko vrijeme širiti ljubav i svojim dolaskom učiniti dobro za sebe i za druge, drago nam je da ćemo se družiti na upravo ovom seminaru. Broj polaznika u svakom gradu je ograničen. Kako bi bilo da odmah sada rezerviraš svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju?
Veselimo se ♥
Source: www.facebook.com