Szabaddá Válni a Kötődésektől - a Tudatosság Útján Deekshával
Hétholdház

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

jeu. 16/11/2017 de 19h00 à 21h30/strike>

Hétholdház
Lövőház utca 24
1024 Budapest
Hungary
Szeretettel várlak egy erőteljes folyamatra, ahol személyes fejlődésünk és boldog kapcsolataink egyik fő gátjával, a kötődéssel dolgozunk.
2017. NOVEMBER 16-ÁN (CSÜTÖRTÖK) 19.00 - 21.30-IG
Életünk folyamán rengeteg mindenhez kötődünk: kapcsolatokhoz, tárgyakhoz, vagyonhoz, nézőpontokhoz, hiedelemrendszerekhez. Amíg jelen van életedben a kötődés, nem tudsz fejlődni és képtelenek kivirágozni a kapcsolataid.
Sokszor azt gondoljuk, hogy szeretünk másokat, valójában azonban csak kötődünk hozzájuk. Kapcsolatainkban elvárjuk, hogy csak minket szeressenek, csak ránk figyeljenek. Kontrollálni akarunk a szeretet nevében. Amit szeretetnek hívunk, valójában nem más, mint kötődés.
Az elme úgy gondolja, hogy amikor birtokolsz, akkor biztonságban vagy. Ezért is ragaszkodik foggal-körömmel helyzetekhez, emberekhez, érzelmekhez, még sokszor akkor is, amikor azok már nem adnak semmilyen örömöt.
Ezen az estén indiai gyakorlatokkal, egység tanításokkal és a deeksha erejével dolgozunk kötődéseinken, hogy meglássuk, miként akadályozzák meg bizonyos életterületeinken fejlődésünket, hogy megtaláljuk ragaszkodásaink gyökérokát és képesek legyünk szabaddá válni ezen kondicionáltságunktól.
A program végén a Hála napja alkalmából egy csodálatos Hála meditációt tanulunk meg és gyakorolunk, mely segít abban, hogy megtapasztald a szívből jövő hálát és érezd mindennel és mindenkivel az összekapcsoltságot. Ennek a meditációnak a gyakorlásával nem csak a saját életed virágzik ki, de mások életét is boldoggá, örömtelivé teheted.
Helyszín: Hétholdház (II. Lövőház utca 24., félemelet 1.)
Időpont: 2017. 11.16. 19.00 - 21.30-ig
Hozzájárulás: 3500 Ft
Előzetes bejelentkezés szükséges a kriszti.oneness@gmail.com e-mail címen.
Bretán Krisztina
egység tréner
e-mail: kriszti.oneness@gmail.com
egysegdeeksha.hu, kundalinirebirthing.hu
Source: www.facebook.com