Tematikus állítás hangfürdővel
Hétholdház

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 18/11/2017 de 13h30 à 17h30/strike>

Hétholdház
Lövőház utca 24
1024 Budapest
Hungary
Együtt könnyebb! Vannak témák melyeken évekig dolgozunk és még mindig nem sikerült megoldani, nem vagyunk elégedettek az eredménnyel. Az ilyen jellegű elakadások oldására jött létre ez a csoport. Itt ötvözzük a családállítás és a tibeti gyógyító hangtálak blokkoldó hatását. A hangok, rezgések felerősítik a morfegenikus mezőben lévő gyógyító mozgást és régóta beragadt sebek, fájdalmak, elakadások fellazulnak, kioldódnak, gyógyulásnak indulnak. Újra helyreáll a rend és feltöltődünk energiával, szeretettel, örömmel.
A következő témánk: PÁRKAPCSOLATI BLOKKOK ÉS MEGOLDÁSOK
A csoport a következőképpen működik. Bemutatkozó kör után megbeszéljük az állítás témáját és a szereplőket. Az állítás rejtetten indul. A különböző képviseleteket külön-külön felírom papirkákra és véletlenszerű választással döntjük el, hogy ki kit vagy mit képvisel. A választott papirkát mindenki elteszi a zsebébe anélkül, hogy megnézné mi van ráírva. A hangfürdő elindul, mindenki elkezdhet a mozogni a belső érzései alapján. Az állítás szavak és közvetlen interakció nélkül zajlik, melynek hossza várhatóan 2 óra. Kb 1 óra után adott jelre mindenki megnézheti a papírját, így kiderül, hogy ő kit/mit és az állítás folytatódik. Amikor elérünk egy nyugvópontra (2-2,5 óra után) mindenki visszaül a helyére. Néhány mondatban összefoglalja az élményeit, a történteket nem magyarázzuk, nem értelmezzük. Záró kör után elköszönünk egymástól.
Költség: 8.000.-
Érkezés 13.30-tól. Kezdés 14.00. Kényelmes ruhában gyere!
Regisztráció szükséges telefonon, @ben vagy privát üzenetben. A terem befogadóképessége véges. Kérünk, ha jelentkeztél és mégsem tudsz jönni, jelezd felénk, hogy a várólistán lévőknek szólhassunk.
Szeretettel várunk:
Kayser Viktória és Sárközi Krisztián
30/ 410 78 71 20/ 446 35 85
kayser.viktoria@gmail.com
Source: www.facebook.com