Open Gaming Night - vol. 26
Big Box Gamers

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mer. 15/11/2017 de 19h00 à 23h00/strike>

Smuggler's Diner
Ulitsa Hristo Belchev 29
1000 Sofia
Bulgaria
Здравейте, приятели!
Както всички знаят, срядата е време за настолни игри, хапване и забавление! Заповядайтe в Smuggler's Diner, където с нашите партньори от Big Box Gamers ще се погрижим да си изкарате една забавна вечер в приятна атмосфера с много нови и интересни игри, чиито правила с радост ще ви обясняваме и ще ви помагаме по време на играта, ако имате въпроси! :)
Няколко думи за събитието. То е широко отворено за всички, които харесват настолните игри или искат да пробват какво е това настолна игра в една приятелска и разтоварваща атмосфера. Когато са започнали да играят настолни игри много от нас са били сами в харесването си на това хоби. Минали сме по този път, затова искаме да насърчим и онези от вас, които все още нямат с кого редовно да играят, да заповядат да играят на нашите събития и да се запознаят с нови геймъри като тях. Не е нужно да идвате с компания, за да се забавлявате, защото нашата цел е не просто да играем настолни игри, а чрез забавление да създадем и нови приятелства, да опознаем нови хора и да намерим и други общи интереси.
На всяко събитие ние ще носим игри от библиотеката на магазин Pikko Games, която постоянно се увеличава с нови и горещи заглавия и ще ви обясняваме правилата им. Често и партньорите ни от Big Box Gamers ще носят някоя и друга игра, която ги е развълнувала и искат да ни я покажат. Разбира се, вие също може да носите свои игри, на които да ни научите и да играем заедно!
Събитието не е подходящо за деца под 10 години!
Вход: свободен!
Заповядайте, очакваме ви! :)
Source: www.facebook.com