Underground Connection Presents / Filip Xavi
Underground Connection

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 18/11/2017 de 21h00 à 3h00/strike>

Club Escape
Ulica Omladinska
36210 Kraljevo
Serbia
Underground Connection Presents / Filip Xavi / Aleksandar Koricanac / Vrag
Club Escape / subota 18.11. 21h / Ulaz 200 rsd
Filip Xavi
prepoznat je kao jedan od stubova savremene techno scene i rezident DJ kluba Drugstore Beograd. Kao pobunjenik protiv zanrovskih / trendovskih podela muzike, uvek je privlacio mracniju stranu techno zvuka, manipulisuci hipnotickim i apstraktnim muzickim strukturama, kombinujuci ih sa neumornim zvucima bubnjeva koji su kasnije prerasli u njegov prepoznatljiv stil.
Kao rezident Dragstore-a u poslednje 3 godine bio je domacin i vrteo sa imenima kao sto su : Rodhad, DVS1, Dasha Rush, Surgeon, Oscar Mulero, Phase, Dimi Angelis, Ancient Methods ,Shifted, Stanislav Tolkachev, Adam X, Elektrabel, Tommy Four Seven, Blawan, Developer, i mnogim drugim artistima.
Ovaj niz zurki doveo je do visestrukih poziva u legendarni Berlinski klub "Tresor" (avgust 2014-e i novembar 2015-e). Filip nastavlja svoju misiju odvodjenja svoje publike na neotkrivenu teritoriju zvuka i prostora, pristup koji ispunjava podijum misterijom i neizvesnoscu.
http://soundcloud.com/filip_xavi
Vrag.... Ime koje je nastalo na osnovima nekadasnjeg imena Easy A. Nekada jako ritmican, a danas vise fokusiran na dubokoumniji zvuk. Kroz njegove setove se provlace razliciti momenti, od kompleksnih modularnih sinteza, pa do jednostavnih perkusionih zvukova. Ritam koji ne dozvoljava stajanje u mestu, i melodije koje ne dozvoljavaju odsutnost. Na pitanje ''STA VRAG PREDSTAVLJA'' daje odgovor: ''ONO STO SVI DUBOKO POTISKUJEMO U SEBI''. Cilj ovakvog prezentovanja muzike punog najuvrnutijih tonova je uvodjenje uma u sopstveni zen, i maksimalno prepustanje zvuku.
Aleksandar Koricanac
Interesovanje za elektronsku muziku pokazivao je jos od svoje osnovne skole, a prvu priliku da se oproba u dj-ingu imao je pocetkom 2007. godine, nakog cega, vec 2008. godine, pocinje aktivno da se bavi dj-ingom i gradi karijeru na techno sceni. Kroz svoju dugogodisnju karijeru imao je priliku da nastupa i saradjuje sa mnogim dj-evima, kako sa domace, tako i sa inostrane scene, kao i da ucestvuje na mnogim festivalima poput Lovefest-a na kojem je radio 2014. (Energy Stage), 2016. (H2O Stage), 2017. (H2O Stage), Dev9t festival, Big Snow Fest, Street Art festival i mnogi drugi. Jedan je od osnivaca organizacije 'Underground Connection' koju cine njegovi dugogodisnji prijatelji i kolege sa kojima ima rezidenturu u kraljevackom klubu 'Escape'. Ovu organizaciju, osnovanu pre samo godinu dana, prate mnogobrojni uspesi, kako pojedinacno tako i u punom sastavu. Nastupi koji su obelezili proteklih godinu dana su veliki uspeh organizacije koja je imala privilegiju da svoju ljubav prema muzici prenese na publiku mnogih klubova u Srbiji (Mehanizam, Stab Pogon, Umetnicki Kutak itd.) kao i festivala (Dev9t, Exit, Lovefest itd.)
Vidimo se na mestu gde clubbing zivi...
Source: www.facebook.com