Det oversete valg: Regionsrådsdebat i Bygningen
VU - Vejle

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

jeu. 16 novembre à 16:00/strike>

Bygningen - Vejle
Ved Anlæget 14B
7100 Vejle
Denmark
I Radikal Ungdom Vejle, SF Ungdom Vejle, VU Vejle og LAU Vejle inviterer vi til regionsrådsdebat i Bygningen Vejle torsdag den 16/11 kl 16, hvor du bl.a. kan opleve Liberal Alliances spidskandidat, Marianne Mørk Mathiesen, Venstres spidskandidat i Vejle, Mustapha Itani, Radikale Venstres spidskandidat, Nils Sjøberg og SF kandidat Ida Damborg.
Der vil bl.a. blive debateret sundhedssystemet i Region Syddanmark, gratis psykologhjælp til unge under 25 og offentlig transport i regionen.
DEBATFORM:
Til debatten vil der blive givet et forsøg på at inddrage publikum i debatten. Debatten vil foregå således, at der debatteres 3 hovedspørgsmål. Før debatten går i gang, skal publikum på en kahoot besvare, hvilket parti de ønsker at stemme på. Når ordstyreren præsenterer et af hovedspørgsmålene, skal publikum afgøre, om de er enige eller uenige ved at vifte med de grønne og røde kort, der er på deres sæde. Grøn betyder enig og rød betyder uenig.
Når det enkelte hovedspørgsmål er blevet debatteret blandt politikerne, kan der stilles spørgsmål fra publikum indtil det enkelte emne/spørgsmål. Efterfølgende skal politikerne bytte plads i panelet til et af de andre politikers sæder, hvorefter de skal sætte sig ind i den enkelte politikers holdninger og tilkendegive, om de synes, at der er noget ved modstanderens argumentation, der er godt. På den måde bliver debatten lidt mere nuanceret og ikke sort/hvidt, som det ofte kan blive. Når det er gjort, kan publikum afgøre, om de er enige eller uenige ved at vifte med deres kort. Så kan både politikerne og debattørerne få indblik i, hvordan sådan en debat kan rykke holdninger, eller om det overhovedet gør. Det vil være samme procedure, når de andre hovedspørgsmål debatteres.
Afslutningsvist tager vi en omgang kahoot til, hvor publikum har mulighed for at stemme på det parti, de ønsker at stemme på. Så kan man se, om publikum har skiftet politisk ståsted.
Så tag en ven i hånden og kom - vi glæder os til at se jer til en god debat!
Source: www.facebook.com