Társas nyelvgyakorlás - Társasozz spanyolul!
Converzum - a nyelvi közösségi tér

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 17/11/2017 de 16h30 à 18h00/strike>

Converzum - a nyelvi közösségi tér
Lajos utca 11-15.
1023 Budapest
Hungary
Társasjátékklubunkban idegen nyelven próbálunk ki játékokat, mindeközben pedig oldott légkörben, észrevétlenül gyakoroljuk az adott nyelvet. Nincs stressz, nincsenek végeláthatatlan nyelvtani feladatsorok. Kommunikáció van, játék, és élvezet. Nem mellékesen pedig növekvő aktív szókincs, magabiztosabb beszéd. Nincs mit veszítened. Esetleg egy játszmát, de az belefér.
Olyan játékokkal készültünk nektek, melyek során fejleszthetitek kommunikációs képességeiteket és szabadjára engedhetitek a fantáziátokat. Játszhattok a Dixit mesébe illő kártyáival, kipróbálhatjátok magatokat kémként a Fedőnevekben, de ha valami igazán pörgősre vágytok, akkor az Utolsó betűt ajáljuk.
Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki kihívásként éli meg, ha összetett gondolkodás közben fejlesztheti a nyelvtudását. A játék spanyolul zajlik. Hogy igazán élvezetes legyen számodra, minimum alapfokú nyelvtudással kell rendelkezned.
Egy alkalom 500 Ft
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, töltsd ki az alábbi jelentkezési formot weboldalunkon: http://converzum.hu/tarsasjatekestek/http://converzum.hu/nyelvtanulas/nyelvi-kozossegi-programok/
❗Szeretsz társasozni? Ki ne hagyd a Társasjátékok ünnepét! November 25-én a Lurdy házban rengeteg játékot kipróbálhatsz >> https://www.facebook.com/events/467696553590353/
Source: www.facebook.com