Отворена лекция: Карма - Причина и следствие
Будистки център за медитация Варна

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 18/11/2017 de 18h00 à 20h30/strike>

Будистки център за медитация Варна
ул. Хан Крум 17
9000 Varna
Bulgaria
Заповядайте на будистка открита лекция на 18 Ноември - събота от 18:00 ч. на тема "Карма- причина и следствие" с лектор Христос Маглоусидис от Гърция, ученик на Лама Оле Нидал и практикуващ на Диамантения път на Будизма.
Бъдизмът интерпретира и обяснява Карма като причина и следствие, за разлика от други учения, които предполагат някаква предопределеност, случайност и зависимост от външни условия, които се проявяват в нашия живот. Ученията на Буда обаче не са сред тях. Будизмът преподава лична отговорност: каквото посееш, това ще пожънеш, ако предварително не си премахнал или трансформирал кармичните семена. Учим се да разбираме своята настояща ситуация и да преживяваме резултатите от предишни мисли, думи и действия, без да търсим виновници някъде другаде. По този начин ставаме съзнателен господар на живота си и семем семената на бъдещото си щастие. Овобождаваме се от зависимостта от неясни причини и обстоятелства.
Още за законът на карма и методите, с които работим, за да осъзнаем личната си отговорност и съзнателно да действаме в посока на своето щастие ще разберете в събота– 18 Ноември от 18:00 ч. Будистки център Варна на ул. "Хан Крум " No. 17 (до Римски терми)
Очакваме ви!
Вход свободен*
*Препоръчително дарение – 8 лв, за студенти и пенсионери – 5 лв. Приходите от дарения се използват за покриване разходите по организиране на събитието.
Source: www.facebook.com