Maanhut voor vrouwen
Butterfly Circles

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 17/11/2017 de 20h00 à 21h30/strike>

Butterfly Circles
Geertskouter 18
1730 Asse
Belgium
De nieuwe Maan, Zon, Venus en Jupiter staan in Schorpioen en dat is voor de vrouwen een maantje om naar binnen te gaan en te voelen op verschillende manieren . Dit gaan we ook exploreren in de maanhut : hoe kunnen we op verschillende manieren voelen en hoe gaan we tijdens deze periode in de zelfheling. Een tijd van diepe vrouwelijke genezing is aangebroken : we breken met een 2000 jarig patroon van strijd en destructie.
Een magische aardegebonden overvloedige vrouwenschoot met een vuur in het midden waar je tot je vrouwelijke zachte kracht komt. Hier krijgen vrouwen elke maand de totale toegang tot hun spirituele aard en hun verbinding met verschillende dimensies om kracht uit te putten en om deze vervolgens neer te zetten en of te delen met hun community of gezin.
Elke nieuwe maan werken we met andere energieën die dan aanwezig zijn naargelang de stand van de maan ten opzichte van andere planeten. Je ontvangt er vrouwelijke ceremonies en krachtige healings die resoneren voorbij het fysieke zichtbare lichaam.
Waar :Butterfly Circles
Wat breng je mee : warme kledij, wit dekentje, dikke schoenen, kussen, iets lekkers om te delen na de hut.
Prijs : 20 euro
Data : 17 nov – 18 dec 2017 – 17 jan – 15 feb – 16 maart – 15 mei – 13 juni 2018 steeds van 20u tot 21u30
Source: www.facebook.com