Klubb KOK og A-laget inviterer: Mwuana (SE) // Supp: Imsito
Klubb Kok

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 18/11/2017 de 22h30 à 3h00/strike>

Klubb Kok
Christian Michelsensgate 4
5012 Bergen
Norway
LØRDAG 18. NOVEMBER inviterer A-laget (NMG/G-Huset) en av sine skandinaviske favoritter til Klubb KOK, når det svenske talentet Mwuana kommer for å gjøre sin første spillejobb i Bergen!
Etter å ha bygget seg opp med en legendarisk trilogi av undergrunns-EPer, slapp han sitt kritikerroste debutalbum «Triller» tidligere i år. Her blandes ulike musikalske uttrykk, og rap og r&b glir naturlig sammen når Mwuana åpner livet sitt for lytteren.
Girson fra Laget spiller deilig, konsekvent dansemusikk før og etter konserten.
Så mye mer vil vi ikke si, siden dette er en artist som best oppleves live. Vi holder prisene helt i bunn så alle får sjansen til å gjøre nettopp det!
www.mwuana.com
//
SUPPORT: IMSITO
Imsito er en artist fra Bergen som lager musikk i skjæringspunktet mellom rap og RnB. I 2015 debuterte han med singelen «Her I Kveld» med Skaterboy Rico. Samme år slapp de låten «Mars», som NRK P3 omtalte som en av årets beste norske singler, og ikke lenge etter ble de Ukas Urørt.
I senere tid har han gitt ut låter som «Drank Surfer» og «Turbo Tunnel». I 2017 dannet han duoen Zeni Bois med et tidligere medlem av Dårlig Vane. Låten og videoen «1 Million» fikk gode omtaler, og la grunnlaget for utgivelsen av deres selvtitulerte EP «Zeni Bois».
Nå er Imsito snart klar med sin egen solo-EP, der vi blant annet finner hans nyeste låt "Vin Og Juice" med Jonas V!
https://open.spotify.com/artist/0cLQs9UsC0rE5pM2TizJ8J
________________________________________
20 år
100 kr
Gratis garderobe
Source: www.facebook.com