Ysärit Evillä 5.12. - Waldo's People & DJ Tony!
DJ Tony

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 05/12/2017 de 21h00 à 2h00/strike>

Evijärven Nuorisoseura
Pukkilantie 11
62500 Evijärvi
Finland
★SUOMI 100-YSÄRIBILEET EVIJÄRVEN NUORISOSEURALLA ITSENÄISYYSPÄIVÄN AATTONA - ESIINTYMÄSSÄ LEGENDAARINEN WALDO'S PEOPLE JA HUIPPUSUOSITTU DJ TONY!★
★ OSALLISTU LIPPUKISAAN: http://bit.ly/EvinLippukisa
★ 100-vuotisen Suomen täyttäessä pyöreitä, on aika pistää ennennäkemättömän kovat bileet pystyyn klassikkopaikkaan! Evijärven Nuorisoseuralle kovasti toivotut YSÄRIBILEET palaavat vielä kerran tänä vuonna, ja nyt on todellakin syytä kerätä porukka kasaan ja saapua Eville muistelemaan wanhoja ja bailaamaan kuin ennen vanhaan! Tätä parempaa pikkujoulumeininkiä saa hakemalla hakea...
★ Juuri pyöreitä itsekin täyttänyt, juhlavuotensa kunniaksi loppuunmyytyjä keikkoja vetänyt WALDO saapuu Evijärvelle yleisön pyynnöstä, ja luvassa on entistä energisempää meininkiä tältä suomidancen raskassarjalaiselta!
★ Maan suosituimpiin ysäritiskijukkiin lukeutuva DJ TONY ottaa ohjat käsiinsä heti alkuillasta, ja soittaa myös Waldo's People -keikan jälkeen aina pilkkuun saakka niitä parhaita ysärihittejä! Tämä DJ-konkari on tullut tutuksi Evin ysäreistä, ja hiljattain hänet on bongattu myös HÄRDELLI 2.0 -radio-ohjelman ruorista.
WALDO'S PEOPLE https://www.facebook.com/OfficialWaldosPeople/
DJ TONY
https://www.facebook.com/DeejiiTony/
★ Pikkujouluporukoita kannattaa alkaa herättelemään - tulkaa fiilistelemään ysäreitä aitoon ja alkuperäiseen paikkaan, näitä ei voi missata :)
KLO 21-02 /// K-18 /// LIPUT 18€
Source: www.facebook.com