Astralis u Crkvi!
Crkva

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 17/11/2017 de 23h59 à 6h00/strike>

Crkva
Ružićeva ul. 22
51000 Rijeka
Croatia
Klupska večer Astralis koja uskoro puni 20 godina postojanja radi svoj prvi službeni party u Rijeci. Iako su pod imenom Astralis gostovali u cijeloj Hrvatskoj, Sloveniji, Španjolskoj i Americi, Goran Vlajić aka "DJ Go Cut" i Damir Ludvig, osnivači ovog kultnog programa prvi put zajedno nastupaju na Kvarneru. Obojica su nominirani za nagradu Ambasador u nekoliko kategorija, a glazbeno stilski koketiraju sa Psihodelijom, Tech House, Acid, Techno i Deep zvukovima i upravo to ih čini posebnim i drugačijim.
Damir Ludvig je kao producent projekta Ludvig & Stelar emitiran u radijskim emisijama 90 zemalja svijeta, a nastupao je u Tokiju, Taipeiju, Tel-Avivu, Berlinu, Londonu i svakoj važnoj svjetskoj metropoli. Objavljuje za prestižne izdavačke kuće kao što su Café del Mar, Toolroom, Plattenbank itd.
DJ Go Cut ove godine pokreće novi label Psycro records, radi na novom projektu pod imenom Vlajić & Dedić, koji je fuzija klavirskih improvizacija Matije Dedića i Vlajićevih strukturiranih elektroničkih produkcija. I sam je odradio brojne svjetske nastupe, od ekskluzivnih setova u Monaku i Beverly Hillsu do berlinskih i londoskih underground klubova i beach festivala na Tajlandu.
Astralis - Institucija je osim glazbe, partya, edukativnih radionica za DJe, svjetski poznata i u svijetu dokumentarnog filma, jer je istoimeni film koji su snimili zajedno s redateljem Igorom Neljakom, osvojio čak tri nagrade na NYIFF festivalima u New Yorku i Los Angelesu. Astralis je ime koje je zapisano u analima svjetske povijesti elektroničke plesne glazbe s razlogom.
Astralis i Crkva, dvije institucije za jednu noć!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
FULL LINE UP:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✖ DAMIR LUDVIG
✖ DJ GO CUT
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
INFO:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✖ Datum/Date: 17.11.2017.
✖ Dan/Day: Petak/Friday
✖ Otvaranje vrata/Doors open: 23:59 - 06:00
✖ Sretni Sat/Happy Hour:All drinks -25%: 23:59 - 00:59
✖ Support your warm up DJs!
✖ Ulaznice/Tickets: 30 kn / 4 eur <<00:59>> 40 kn / 5,25 eur
✖ Lokacija/Location: https://goo.gl/maps/1BKom3foNr62
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✖ MI SMO CRKVA: https://www.crkva.club/
✖ ASTRALIS: https://www.astralis.com/
Source: www.facebook.com