Curs Quantum Bioenergie începători
Clinica de terapii complementare Cristian Vasilescu

samedi 18 de 10h00 à 15h00

Fuseau horaire : Bucharest (GMT+02:00)

Clinica de terapii complementare Cristian Vasilescu
B-dul Republicii nr.. 147, bl. 31A1, et. 2, ap. 5, interfon 05, Ploiesti (In blocul cu Libra Bank)
100072 Ploiesti
Romania
La cursul Quantum Bioenergie pentru incepatori invatam cum vindecarea cu Quantum Bioenergie este precisa, clara si eficienta datorita simplității sale. Cursul.se desfasoara intre orele: 10.00 – 15.00. In cadrul cursului pentru incepatori se invata un set de sapte tehnici simple, dar puternice, care aplicate in cadrul protocoalelor pas cu pas, elimină blocajele din campul energetic pentru a activa procesul de vindecare la toate nivelurile: fizic, emotional, mental, spiritual.
Locuri limitate! Inscrierea se face la telefon pana pe data: joi 16/ 11/ 2017. Vezi pagina contact : https://clinicaquantum.eu/contact/
Cost curs: 500 ron
Pentru fiecare persoana ce vine la curs in urma recomandarii dumneavoastra primiti o reducere de 100 de ron!
Nu sunt necesare o pregătire prealabilă, sau abilități speciale. Este o abilitate pe care oricine o poate învăța.
Pentru ca vindecarea si autovindecarea prin bioenergie sa fie accesibilă pentru toată lumea, să o poata învata și să fie la fel de eficienta dacă este practicata de o casnică, de un camionagiu, un om de știință, un medic sau un diplomat, au fost pastrate in cadrul cursului de Quantum Bioenergie nivel incepatori, doar notiunile cele mai eficiente si optime.
Tot ce trebuie să faci este: să primesti intierea, sa înveți cele sapte proceduri, să înțelegi cateva principii simple și apoi sa le aplici exact ca in manual … Orice altceva este necesar se afla deja în Bioenergie.
In cadrul seminarului de nivel 1 vei invata cum sa aplici Quantum Bioenergia pentru:
– Optimizarea sistemului imunitar
– Imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice
– Eliminarea rapida a durerii
– Îmbunătățirea funcțiilor unui organ sau zona specifica
Acestea și alte cunostinte sunt folosite pentru a trata toate problemele, insufla starea de bine sau a crește performanța in toate aspectele vietii.
PROTOCOALE – nu ne bazam pe intuitie
Tehnicile sunt utilizate în cadrul unei structuri foarte simple, dar precise. Există un început specific, mijlocul și sfârșitul, pentru fiecare protocol care permite ca terapia să devină usor o a doua natură pentru terapeut. Atunci cand terapeutul stie foarte clar ce să facă pas cu pas, este eliberat de îndoială și indecizie.
Îndoiala limitează sansele de vindecare. Un terapeut Quantum Bioenergie are toate instrumentele necesare pentru a-si construi și menține încrederea în munca lui. Ca terapeut, vei fi increzator ca atunci cand urmezi protocolul specific, vei fi foarte eficient si vei avea cel mai bun rezultat pentru clientul tau. Nu te vei îndoii de rezultat.
Și mai mult:
Cum sa-ti menti starea de spirit ca terapeut
Cum să stai „ afara din problemele pacientilor ”
Importanta tensionarii sau relaxarii palmelor.
Cum sa păstrezi curgerea energiei în direcția potrivita!
Seminarul de nivelul unu mai include:
– Demonstratii si multa practica
– Manual
– Sustinere dupa incheierea seminarului, avand posibilitatea sa reia cursul de oricate ori vrea.
Source: www.facebook.com