3,2,1 Pjevaj ! 3. Festival mladih pjevačkih talenata
Vodnjan-Dignano: Grad priča - Città da raccontare

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 17/11/2017 de 20h00 à 23h00/strike>

Vodnjan-Dignano: Grad priča - Città da raccontare
Trgovačka 2
52215 Vodnjan
Croatia
Ove godine po treći put u Vodnjanu će se održati Festival mladih pjevačkih talenata „3,2,1… PJEVAJ !“ u organizaciji Grada Vodnjana-Dignano i Pučkog otvorenog učilišta - Universita' popolare aperta „Vodnjan-Dignano“.
Prijave su otvorene za sve učenike/ce bilo koje osnovne i srednje škole (svi razredi) na području Istarske županije, ali i šire, a mogu se poslati na e-mail 321pjevaj.canta@gmail.com od 13. do 31. listopada 2017. godine.
Za svako prijavljeno dijete nužno je dobiti pisanu suglasnost za sudjelovanje od strane roditelja. Prijavni obrazac i suglasnost kao i upute i kriterije za sudjelovanje na festivalu potrebno je preuzeti sa web stranica Grada www.vodnjan.hr (rubrika manifestacije) ili putem facebook stranice Grada.
Audicija će se održati u Domu mladih Vodnjan na adresi Istarska 1 dana 04.11.2017. (subota) s početkom u 10:00 sati za sve osnovnoškolce te u 13:00 sati za srednjoškolce.
Stručni žiri ocjenjivati će izvedbe prijavljenih kandidata na temelju vokalne izvedbe, intonacije te scenskog nastupa i dojma.
Na audiciju je potrebno donijeti suglasnost vlastoručno potpisanu od strane roditelja te matricu pjesme na CD-u i USB-u. Molimo sve prijavljene da se potrude pronaći kvalitetnu matricu kako ista ne bi narušila kvalitetu njihove izvedbe.
Na istoj lokaciji 17.11.2017. godine (petak) u 20:00 sati održati će se finalna večer u kojoj je predviđen prigodan zabavni program uz dodjelu atraktivnih nagrada najboljim mladim pjevačkim talentima!
Za realizaciju festivala formiran je Koordinacijski odbor, a stručne i administrativne poslove vezane za provedbu samog festivala vršiti će Upravni odjel za društvene djelatnosti i opću upravu Grada Vodnjana-Dignano (kontakt Nika Čadro, tel.: 052/535-961, 321pjevaj.canta@gmail.com).
Source: www.facebook.com