TOP : Tips & Tricks
Urban Woorden

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 17/10/2017 de 20h00 à 22h00/strike>

Wagehuys Leuven
Brusselsestraat 63
3000 Leuven
Belgium
Kunnen wetten een kader scheppen waarbinnen totaal verschillende individuen zich thuis voelen? Zorgt een relatie voor geborgenheid of enkel voor nog meer zorgen? Wat heeft de Palestijnse grootmoeder aan levenservaring bij te dragen? En wat vindt een boeddhistische monnik uit China van dergelijke vragen?
Kort door de bocht, militant melancholisch en met volle toewijding aan heldere regels, onderzoekt de Duits-Palestijnse Sarah Eisa wat ‘zich ergens thuis voelen’ vandaag betekent. Op de subtiele klanken van live gespeelde harpmuziek graaft ze jeugdherinneringen op, gaat ze te rade bij schrijvers en filosofen, en zoekt ze houvast in duidelijke regels.
Regie : Machteld Timmermans
tekst en spel : Sarah Eisa
muziek : Joris Blanckaerts
harp : Anouk Sturtewagen
Tickets : https://leuven.iticketsro.com/nl-NL/shows/tips%20and%20tricks/events
TOP-concept:
30CC en Urban Woorden gaan in ‘TOP’ samen op zoek naar andere stemmen en perspectieven, in een tijd waarin onzekerheid meer aanwezig is dan ooit. We nodigen nieuwe theatermakers uit, vaak met een migratieachtergrond, en doorbreken zo de canon binnen het theater en onze maatschappij. Deze makers brengen nieuwe verhalen en perspectieven naar voren.
Meer Info :
http://www.urbanwoorden.be/top/
https://www.30cc.be/nl/top
Source: www.facebook.com