Live jazz session - Християна Вълкова & Момчил Атанасов
TAM

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

lun. 16/10/2017 de 20h30 à 23h30/strike>

TAM
Marno pole 2A
5000 Veliko Tarnovo
Bulgaria
Live jazz session - Християна Вълкова & Момчил Атанасов
16-ти октомври | 20:30ч | вход 5лв
Спомняме си, че миналата година, когато Християна и Момчил ни гостуваха заедно за първи път, бяхме пуснали за фон филма "Понеделник сутрин". Година по-късно в понеделник вечер ще ги слушаме отново ТАМ. :)
Християна Вълкова е певица, родом от гр. Плевен. Завършила НМУ "Л. Пипков" в София и в момента учи контрабас в Музикалната академия в София. Експериментите и с нежен и чувствен джаз могат да ви пренесат на едно по-спокойно и благородно място...
Момчил Атанасов е пианист и композитор, родом от Самоков. Завършва Софийското музикално училище със специалност класическо пиано през 2009 г. Следват 2 години в Ротердамската консерватория с джаз пиано. През годините Момчил е част от доста проекти, някои от които познати на българската публика - Open Source Trio, Classic in the Jazz, [TEAF] The Electro Acoustic Fingers, както и соловият му проект Emotional Visions of a Wicked Mind. В биографията си Момчил има концерти и фестивални участия с различни формации в над 10 държави на 3 континента, 2 издадени албума с основния си проект Open Source Trio и трети напът; записи на авторска музика за БНР, няколко концерта с филхармония, включително авторски композиции и оркестрации отново с OST и Плевенска Филхармония.
Проектът се състои предимно от популярни джаз стандарти , представени по нов начин, повлиян както от джаза, така и от класическа, филмова, поп, електронна и фолклорна музика.
Source: www.facebook.com