Baby Artysh koncerti za najmlađe (0 - 3)
Artysh:lab

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

dim. 15/10/2017 de 10h00 à 18h00/strike>

Kulturni centar Beograda
Knez Mihailova 6
11000 Belgrade
Serbia
Draga naša publiko, u oktobru ćete slušati brižljivo spremljene programe za mališane. Pored dela za violinu i klavir, po prvi put na našim koncertima čućete i kompozicije u aranžmanima za klarinet i harmoniku. Radujemo se sledećem druženju i jedva čekamo vaše reakcije na nov instrumentalni sastav!
15.10.2017. godine, Galerija Artget, Trg Republike 5
Violina i klavir
10h grupa do prohodavanja
11.30 grupa nakon prohodavanja
Klarinet i harmonika
17h bez podele na uzrast u okviru 0 do 3 godine
Učešće na koncertu: 500 RSD
Informacije i rezervacije putem mejla zvrc@artyshlab.com
Program Baby Artysh podrazumeva interaktivne koncerte za decu od 0 do 3 godine i njihove roditelje. Program je zabavno- edukativnog karaktera u izvođenju visokoškolovanih muzičkih izvođača. Kao odraz prožimanja nauke i umetnosi, bazira se na rezultatima istraživanja sprovedenih na polju neurologije, neuromuzikologije i psihologije.
Koncerti traju između 45 i 60 minuta i podrazumevaju pažljivo odabrane kompozicije klasične i dečije literature. Deca i roditelji slušaju i učestvuju sa rekvizitima kao što su dečije udaraljke i šarene marame. Koncert vodi jedan od članova tima koji je u pedagoškoj struci (muzičar, učitelj ili vaspitač) i provodi svoju publiku kroz niz aktivnosti i informacija o numerama koje se izvode. Nakon završenog muzičkog dela programa, mališani imaju priliku da se neposredno upoznaju sa izvođačkim instrumentima i sami proizvedu zvuk uz pomoć roditelja i izvođača.
Program će izvoditi: Bojana Dadić (violina), Jasmina Nedeljković (klavir), Nikola Ulemek (klarinet), Miloš Lončar (harmonika), Milica Davinić (voditelj), Stajka Rajić (voditelj) i naši dragi volonteri sa Učiteljskog fakulteta, smer Vaspitač.
Vidimo se na koncertu :))
ARTYSH tim
Source: www.facebook.com