Stand Up Comedy / Rusu - Tănase - Voicu / 15 Octombrie
Racing Pub Constanța

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

dim. 15/10/2017 de 19h30 à 23h00/strike>

Racing Pub Constanța
Str. Piata Ovidiu nr. 2C
900745 Constanta
Romania
Pe 15 octombrie îi intampinam la Racing Pub Constanta pe Ionut Rusu, George Tanase si Mane Voicu la doua show-uri de stand up comedy unde o sa radem cu lacrimi. Primul spectacol incepe la 19:30, iar daca nu ajungeti la acesta, puteti ajunge incepand cu 21:30.
Ionut Rusu este cunoscut pentru "Cele mai tari rugaciuni" de la #iumor, a impresionat juriul si i-a facut sa rada pana la lacrimi, este prezent in mediul online cu personajele sale pe care le-a facut cunoscute (ungurul, olteanul, moldoveanul si ardeleanul).
George Tănase este finalist iUmor, cunoscut pentru parodia juratului Mihai Bendeac, dar și pentru clipurile cu continut umoristic pe care le realizeaza in mediul online.
Mane Voicu este finalist al competiției #iumor difuzată pe Antena 1 si câstigător al competiției internaționale de stand up comedy FISC de la Cluj, este actor şi face stand up comedy de la 16 ani.
☎️ REZERVARI: 0727 722 464. ☎️
⬇️Informații suplimentare:⬇️
*Rezervarile sunt valabile doar in momentul achiziționări biletelor!
*Asezarea in sala se face in functie de momentul sosirii in ziua show-ului si de numărul de locuri care este limitat, mesele nu se aleg înainte!
*Mentionam ca exista vizibilitate către scena din toate unghiurile locație!
*Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag!
Source: www.facebook.com