Argentinski tango - radionica
Studio Twentythree 23

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 14/10/2017 de 11h00 à 13h00/strike>

Studio Twentythree 23
Jurja Haulika 24
Karlovac
Croatia
Pozivamo Vas na uvodnu radionicu argentinskog tanga. Na radionici pažnju ćemo posvetiti temi energije plesa. Koja je to energija koja nas “drži” u plesnoj posturi? Kako naći ravnotežu? Kako graditi korak? Što je to “nešto” što čini komunikaciju s partnerom usklađenom? Kako postići zagrljaj duši ugodan a oku lijep? Pozivamo vas da zajedno otkrijemo energiju tanga. Radionica je namjenjena svima bez ograničenja i plesačima i onima koji bi tango željeli naučiti. Ponesite ugodnu odjeću, čarape, cipele u kojima možete kliziti po podu i dobru volju. Dolazak s partnerom nije obavezan, ali je dobrodošao. Preporučujemo da dođete 10-15 minuta prije početka sata da se presvučete i da se skupa lagano zagrijemo tako da od 11h počnemo s radom. Plešemo u dvorani StudiaTwenttitree23 na adresi Jurja Haulika 24 Karlovac
Kontakt Vera Mitrović Vrbanac
Kotizacija 50 kn.
Tko su Ivan & Jasna?
Ivan ples podučava od 2000 godine, krenuo je slučajno sa standardnim i latinoameričkim plesovima, da bi se pronašao u tangu negdje 2006 godine. Po struci inženjer elektronike, a po opredjeljenju glazbenik. Ivan svira bubnjeve, gitaru i još mnogo instrumenata kako skromno kaže koje nije još dobro naučio svirati. Iz zanimacije voli graditi instrumente.
Jasna se plesom bavi od predškolske ritmike, pa zatim baleta kod Silvije Hercigonje. Sudionik je raznih plesnih radionica i projekata. Tango otkriva 2009, od kada radi kao asistent na projektu Libertango, a 2015 godine osniva udrugu i započinje s projektom Samo Tango. Po struci profesor filozofije i komunikologije. Iz radoznalosti uči o stvarima o kojima ništa ne zna. Bivša aktivna sportašica (karate, atletika), uz argentinski tango od 2003 godine aktivno se bavi yogom.
Oboje su imali sreće tango učiti od vrhunskih maestra. Mariana Montes, Sebastan Arce, Homer Ladas, Christna Ladas, Dana Frigoli, Pablo Villarraza, Blaz Bertoncelj , Andreja Podlogar, Mariano Chicho Frumboli, Juana Sapulveda, Corina de la Rossa, Julio Balmaceda, Noielia Hortado, Pablo Rodriguez, Ines Muzzopappa, Federico Naveira, Bruno Tombari , Mariangeles Caamano, Rafael Ramirez samo su neki od njihovih učitelja.
Zajedno rade od kraja 2016 godine sa sjedištem u Zagrebu. U potpunosti su se posvetili tangu. Naizgled nespojiva kombinacija osobnosti ovog para urodila je moćnom suradnjom. Njihov cilj je plesačima prenijeti znanje koje su oni osvijestili kroz dugi niz godina.
Source: www.facebook.com