Attic Lights + No Room a l'Espai Focal
Casa Planas

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

Du 13/10/2017 21h00 au 14/10/2017 23h55/strike>

Casa Planas
Avenida Sant Ferran, 21
07011 Palma de Mallorca
Spain
El retorn dels reis del power-pop escocès.
(Preu de les entrades 10eur anticipada; 14eur portes. Inclou una cervesa o refresc)
https://youtu.be/fw991E-xeI0
ATTIC LIGHTS marcaren un abans i un després per a Pecan Pie des del dia que, sense saber qui eren ens els vàrem trobar en un pub de les Highlands escoceses. La seva energia, talent, actitut i carisma sobre l'escenari ens deixaren bocabadats.
La història és una mica injusta perquè aquella banda, que aleshores només tenia dos EPs autoeditats, no va passar desapecebuda i va ser fitxada poc després per una de les grans discogràfiques com és Island Records (casa de U2 o Keane per només posar dos exemples), però a Island no varen saber moure aquest gran talent que havien fitxat i el seu primer disc "Friday Night Lights" (2008) va passar sense pena ni glòria.
Curiosament al nostre país Attic Lights sí que varen cuallar i el seu segon treball "Super De Luxe" (2013) va ser editat per Elefant Records (casa de grups nacionals com La Bien Querida o La Casa Azul, però que també te lloc per a grans bandes escoceses com BMX Bandits o Camera Obscura).
Amb el pas dels anys alguns membres dels ATTIC LIGHTS han passat per altres projectes com la fantàstica banda Saharans que no ha arribat a editar res però que eren extraordinaris (de fet eren com a una segona identitat per als mateixos A.L.) o la més folkie The Sweetheart Revue.
Però finalment a 2017 els ATTIC LIGHTS estan de nou a tope donant els darrers tocs al que serà el seu tercer llarga durada i aprofitant que dissabte 14 seran els caps de cartell del festival MELODY MAKERS a València els hem portat a Palma un cop més.
Amics de les grans melodies, guitarres afilades, veus celestials i himnes power-popers, no falleu a aquest concert que des de PECAN PIE us hem preparat amb tot el nostre cor.
And last but not least !
Davant la pregunta de qui podria obrir un concert per als A.L. vàrem tenir clar des del principi que havia de ser una banda que tengués també grans melodies, veus cristal·lines, actitud de voler-s'ho menjar tot (fam d'escenari!!!) i talent, talent rabiós. Amb aquests ingredients tot ens assenyalava en una direcció: NO ROOM.
La banda de Nacho Valestrini & companyia (i aquí s'ha de posar molt d'èmfasi en la gran gran COMPANYIA) està en un moment molt dolç. Enguany han estat actuant al festival WOOD a Anglaterra al costat de bandes com The Magic Numbers o The Dreaming Spires, han estat de les bandes escollides per la Fira B per mostrar al món el que es fa a les Balears i estan treballant en el seu primer llarga durada. Si els astres els són favorables NO ROOM han de tenir un futur on Mallorca se'ls quedarà petita. Mentrestant, gaudim-los!
Source: www.facebook.com