Тийнщайн среща, 14 октомври
Фондация "Същност"

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 14 octobre à 11:00/strike>

Essence Center
ул. "6-ти септември" 37, във вътрешния двор, зад кооперацията
1000 Sofia
Bulgaria
Скъпи приятели,
имаме удоволствието да представим на вашето внимание едно събитие, свързано с финансовата свобода. Всички, които се интересуват от тази тематика са добре дошли, поканете и приятели!
Цената за участие във целодневната среща е 10 лв.
За всички, които имат затруднения, можете да ползвате стипендия, като предварително се свържете с нас. Към събитието има и включен обяд.
По-долу можете да видите кратко представяне на темата от водещата, която сме поканили.
ОЧАКВАМЕ ВИ!
Пътят към финансовата независимост
Ако можех да върна времето назад, когато бях тийнейджър, но да запазя мисленето и отношението си към парите, днес вероятно щях да бъда милионер.
На 30 години съм и едва преди година тръгнах по пътя към Финансовата свобода. Сега, когато съм твърдо решена да стигна до тази свобода разбирам, че съм допускала големи грешки по отношение на личните ми финанси. До скоро нямах нито един спестен лев, въпреки добрата заплата, която получавам. До скоро си представях покупката на красива кола и собствен дом само и единствено с кредити от банката. До скоро вярвах в много неща, които никога не биха ме завели до Финансовата независимост и свобода.
Сега е моментът да промениш мисленето и отношението към парите и своите цели в живота. Сега е моментът да посееш семаната, които после ще ти носят плодове цял живот. Много от богатите хора биха заменили цялото си богатство, за да върнат времето назад, когато са били млади, защото знаят, че биха били още по-успешни осъзнавайки и спазвайки някои прости финансови правила.
Аз мога да ти помогна да създадеш своите финансови цели и да тръгнеш смело по пътя към Финансовата независимост и свобода. Още от сега. Докато си на джобни.
Очаквам те!
Илияна Тасева
Илияна Тасева е член на екипа на Master Academy - обучителна организация, основана през 2011 г. Част от нещата, с които се занимава са корпоративни обучения, тимбилдинги, отворени обучения, организиране на събития и много други. Всички дейности на академията, независимо от това в коя сфера са, имат една обща черта, а именно, насочени са без изключение към развитието на човешкия дух и личност. Независимо дали става въпрос за събития със забавен характер или за отворени обучения.
Source: www.facebook.com