Werelddag van Verzet tegen Armoede
Rabotkerk (VPKB)

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 17/10/2017 de 19h00 à 20h00/strike>

Rabotkerk (VPKB)
Begijnhoflaan 31
9000 Gent
Belgium
'Armoede kruipt onder de huid. Sluit armoede uit!' - dinsdag 17 oktober
Organisatie: De Gentse Dag tegen Armoede is een samenwerking tussen verschillende organisaties in Gent die zich inzetten tegen armoede: Stad Gent, OCMW Gent, ABVV Oost-Vlaanderen, ACV Oost-Vlaanderen, Circa vzw, Sivi vzw, Kras vzw, Beweging voor Mensen met Laag Inkomen en Kinderen vzw, Samenlevingsopbouw Gent vzw, De Zuidpoort vzw, CAW Oost-Vlaanderen, Jong vzw, In-Gent vzw, De Sloep vzw, LABO vzw, , Universiteit Gent - Beleidscel Diversiteit en Gender, IKOOK en het netwerk van sociale restaurants. Met dank aan texmex voor de verspreiding van het promomateriaal.
Plaats: Gent
Programma:
* diverse locaties:
16 uur - 18 uur: Pop-up tattooshops duiken op aan verschillende locaties in Gent (Zuid, Kalandeberg, Sint-Pietersstation en Korenmarkt). Haal hier je gratis tattoo!
* Sint-Pietersplein
Aanvang: 19 uur: Herdenking Sint-Pietersplein: toon je verontwaardiging en kom naar de gedenksteen op het Sint-Pietersplein. Verwacht je aan een tattooshop, verhalen, muziek en de herdenking van de slachtoffers van armoede. Afsluiten doen we met een gratis kom soep met brood.
Meer info:
zie website: http://www.ocmwgent.be/armoedebestrijding.html
www.facebook.com/dagtegenarmoedegent
Source: www.facebook.com