Kvartum Petak 13. u Poletu
Polet

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 13/10/2017 de 15h30 à 18h00/strike>

Polet
Ulica Cetinjska 15
11010 Belgrade
Serbia
U petak 13. tačno u 17 časova održaće se radionica Kvartum stiro štampe u Poletu. Svi koji dođu sa svojim tekstilnim predmetom (majica, ceger...) moći će na istom da odštampaju svoju ideju pomoću pečata od stiropora koje će napraviti na licu mesta uz našu pomoć. Ako već izlazite sa društvom, zašto ne biste tog petka napravili sebi ili dragoj osobi nešto lepo i unikatno?
Pošto se radionica održava petka trinaestog, uz radionicu stiro štampe teći će film "Petak trinaesti" kako bi nas inspirisao za jezive pečate, a, takođe, prvi put će biti i alkohola na radionici, no sačekajte sa istim dok ne završite rad sa lemilicom i skalpelom. Ako rešite da se maskirate za ovu priliku, niko vam neće zameriti (a nadamo se da neće ni vi nama)!
Tehnička uputstva:
- Učešće na radionici je potpuno besplatno. S obzirom na to članovi Kvartuma obezbeđuju kompletan alat i sve potrošno (sve sem objekta na kom se štampa) imaćemo teglu za donacije koje su dobrodošle kako bi pomogle da Kvartum nastavi sa radom i ubuduće.
- Ponesite ceger, majicu ili bilo koji komad odeće na kom ćete štampati (poželjno od prirodnog materijala).
- Prethodno crtačko iskustvo je apsolutno nepotrebno, garantujemo da ćete kroz zabavu stvoriti totalno unikatan komad odeće koji ćete poneti kući sa sobom da u njemu uživate još dugo.
- Broj učesnika je ograničen na 20 i prijavljivanje se vrši preko maila kvartumartlab@gmail.com
Dobrodošli ste i kao učesnici i kao posmatrači :)
Dođite na druženje, vidimo se!
Source: www.facebook.com