Kulturnat under havet
Biblioteket Frederiksberg

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 13/10/2017 de 18h00 à 23h30/strike>

Biblioteket Frederiksberg
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Denmark
Dyk med biblioteket ned i havet, når vi til årets Kulturnat hylder en af Jules Vernes Science Fiction-klassiker ”En verdensomsejling under havet”.
Mød Kaptajn Nemo og hans besætning og få et kig bag Frederiksbergs store kulturinstitution og kom ned i ”maskinrummet” – årets Kulturnat giver plads til fordybelse, forundring og fornøjelse.
BØRNEPROGRAM (Kl. 18-20)
Lav din egen dybhavsfisk, gå på opdagelse i Kaptajn Nemos undervandsbåd, hør koncert med Kira og hendes jazzende krokodiller og hør den fantastiske fortælling om Kaptajn Nemo og hans eventyr.
Kl. 18.00-20.00
Workshop: Lav dit eget havdyr (forhal)
Et søuhyre, en klovnefisk eller måske bare en søstjerne. Du bestemmer selv hvad du laver, når billedkunstner Maria Lau Krogh byder indenfor i sit magiske havunivers.
Kl. 18.00-18.40:
Koncert med Kira Martini og hendes jazzende krokodiller
Oplev en boblende musikalsk cocktail bestående af Boogie-woogie, fantasi og sprudlende rytmer fra Brasilien. De lystige musikalske fortællinger for små og store, handler om kærlighed, den store verden uden om os, den lille verden inden i os, og alle de skønner væsener der popper op i vores verdener.
Kl. 21-21.30 og 22.15-23
Koncert: Tranquebar
Der er dem, der siger, at kaffen er plukket af østafrikanske kanibaler. Der er dem, der siger, at tandhvalerne fra Norskehavet er trukket sydover. En ting er sikkert: Du kan få tubaklik og banjogymnastik, når Tranquebar spiller deres inciterende bud på deres egenopfundne genre kaskelotmusik.
Kl. 21-22
Freaks from the Abyss
Oplev nogle af Danmarks dygtigste nycirkus-artister, når Kaptajn Nemo præsenterer sine fund fra havets dyb.
Source: www.facebook.com