Свободно място в Група за игра "Приказка без край"
Приказка без край

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 13/10/2017 de 15h00 à 18h00/strike>

Приказка без край
Ulitsa Krastyo Sarafov 41
1164 Sofia
Bulgaria
Група за игра към Детска къща "Приказка без край" обявява свободно място за дете на възраст от 2 до 4 г.
Групата за игра позволява на детето да се включи и социализира в средата на връстници съобразно собствения си темп на адаптация. Заниманията протичат в уютна атмосфера и под ръководството на грижовни възпитатели. Броят на децата в групата е ограничен до 15, което позволява индивидуално внимание и работа с всеки малък участник.
Нашите възпитатели осигуряват разнообразни занимания и стимули за детското развитие, съобразени с изискванията за подготовка на децата в различната възрастова група. Програмата на занималнята предоставя възможност за творчески игри, чрез които децата опознават света и изразяват себе си. В работата на групата са включени: обучителна програма с учебни помагала, занимания с чужд език, музикални занимания, игрови и спортни дейности на открито – къщата разполага с просторен собствен двор, арт ателиета.
Програмата предвижда забавни активности и процеси, които децата да наблюдават и на които да подражават учейки – приготвяме сами храната си и се учим на грижа и обич към природата. На децата се разказват приказни истории, които обогатяват и възпитават чувствата, и дават силна подкрепа на въображението, речта и представите.
За допълнителни въпроси, можете да ни пишете на mail@prikazkabezkrai.com
Source: www.facebook.com