Gourmet Lounge с Божана Кацарова
Planet Club Varna

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 15/09/2017 de 20h00 à 5h00/strike>

Planet Club Varna
Ulitsa Tsar Simeon I 26, 9028 Varna, Bulgaria
9000 Varna
Bulgaria
Една различна вечер ще се случи в петък 15 септември във Варна. Победителката от MasterChef Bojana Katsarova представя Gourmet Lounge: четиристепенно-гурме преживяване, споделяно с познати и непознати на една маса.
Градината на Planet Club Varna ще бъде напълно преобразена, създавайки усещане за приказка. На pop-up вечерята, която се случва един единствен път, Божана ще Ви посрещне лично и ще Ви преведе през тайните съставки на добрата храна. Ще имате възможност да опитате експериментални ястия, да участвате в декорирането и обработката на храната си с базисни техники, да чуете от самата Божана как точно е правилно да се поднесе едно ястие.
Всяко от четирите ястия ще бъде комплиментирано от вино в лимитирана серия от винарска изба Domain Marash. Избата в гр. Стралджа е изба от ново поколение, която произвежда вина в лимитирани серии от собствени лозови масиви. Във вечерта ще се насладите на три от техните специални вина: Ленеа Вионие, Ленеа Розе от Каберне Фран и Меандра Сира & Мерло & Каберне фран.
Вечерта ще бъде озвучена от DJ set и ще премине в шумно парти.
Успешното преминаване от приказна вечеря с леки и неангажиращи разговори в лудо парти, е подсигурено от супер-иновативната NEFT Vodka. Направена от руснаци, но произведена в Австрия концепцията и вкусът на водката са ултра модерни и допълват идеята на вечерта за завръщане към простото, но изтънчено съществуване, където музика, храна и приятелство вървят ръка за ръка. Музиката по време на вечерята е специално селектирана, за да допълва вкусовете на ястията.
Всеки гост на вечерята, ще получи нестандартен коктейл от NEFT Vodka, за да се потопи в парти-атмосферата на Gourmet Lounge.
Куверт за вечерята: 80лв. в Planet Club Варна в продажба от 08.09
*местата са ограничени
Вход за парти (след 23ч): free
Source: www.facebook.com