Propellen, Gyrid Beck Solberg
Mulighetsterminalen

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mer. 20/09/2017 de 11h00 à 13h30/strike>

Mulighetsterminalen
Nedre Strandgate 89
4005 Stavanger
Norway
Det er meg det kommer an på, Gyrid Beck Solberg kommer til Propellen på Mulighetsterminalen med sitt forrykende foredrag.
Gyrid Beck Solberg brenner for filosofien ”det er meg det kommer an på”. Som datter av Frank Beck, som regnes som en legende i foredragsverden, har hun voks opp med denne tankegangen. Hun skjønte tidlig at her var det mye å hente og at hun også ville gå denne veien. Så nå viderefører hun hans filosofi, men på sin særegne måte, og med sine historier.
Gyrid er opptatt av å sette seg mål, ta seg selv ”på fersken” i å være bra nok, og stille seg spørsmål som ”Hva kan JEG gjøre i dag for å oppnå små, positive endringer i min hverdag?». Det kan være vanskelig, men så absolutt mulig.
Gyrid har reiselivsutdannelse, men har aldri jobbet med det.
Hun har både bodd og jobbet i USA, jobbet mye med ungdom, og jobbet i 10 år som mental trener på Toppidrettsgymnaset i Telemark. Hun har 3 års utdannelse innen NLP, og som håndballtrener gjennom mange år har hun blant annet jobbet tett med håndballspiller Anja Hammerseng-Edin.
Som oppvarmer for Gyrid, vil Inger Tone Oedegaard fra Næringsforeningen i Stavanger-regionen holde et innlegg om Small talk og nettverk.
Påmelding ved å huke av for skal på arrangemanget:
Source: www.facebook.com