Mahtavat Maanantait: Face! Hands! Action!
Studio Shangri-La

Du 04/12/2017 19h00 au 11/12/2017 20h15

Fuseau horaire : Helsinki (GMT+02:00)

The Shangri-La School of Showgirls
Vattuniemenkatu 15 B
00210 Helsinki
Finland
The Shangri-La School of Showgirlsin Mahtavat Maanantait-kurssisarja esittää:
FACE! HANDS! ACTION!
Miten luodaan kiinnostava ja yhtenäinen esitys? Onko kasvoilla merkitystä silloinkin kun tasselit pyörivät? Mitä teen käsillä, ne ovat vain tiellä?!
Työpaja lähestyy burleskia teatteriesityksenä. Harjoitteissa keskitytään hahmon rakentamiseen, eleisiin ja kasvonilmeisiin sekä tutkitaan tilankäyttöä, läsnäoloa lavalla sekä yleisön kanssa viestimistä esitystilanteessa. Harjoitellaan fokuksen säilyttämistä stressitilanteissa ja improvisaation käyttöä apukeinona esityksessä.
Työpaja on suunnattu esiintyville tai esiintymään tähtääville burleskiartisteille, mutta mukaan ovat tervetulleita myös muut burleskista kiinnostuneet.
Mukaan kevyeen liikuntaan soveltuvat vaatteet ja muistiinpanovälineet.
<3
Ohjaajasta:
Lafayette Lestrange (Lestrange Lafayette)
"Totally fucking weirdo" - Scotty the Blue Bunny
Lafayette on suomalaisen burleskin pioneeri; striptease-innovaattori, seremoniamestari, tuottaja ja Suomen Burleskinstituutin opettaja. Lafayette esiintyy sekä yksin että osana Finnish Blonde Burlesque Troupe-trioa.
Lafayetten takana on Petri Myllynen, yhteiskuntatieteiden maisteri joka päivisin työskentelee kouluttajana. Petri harrastaa historiallisia tansseja, oopperaa ja teatteria.
The Shangri-La School of Showgirls / Studio Shangri-La on maamme ensimmäinen ja ainoa varsinainen ammattilaisvetoinen burleskikoulu, jossa voi harrastaa burleskitanssia ja burleskia viikkotunteina, sekä niiden lisäksi kehonhuoltoa, kuten joogaa ja pilatesta, ja burleski- ja kabareemaailmasta inspiroitunutta tanssiliikuntaa ja lihaskuntotreeniä.

Kurssi järjestetään kahtena peräkkäisenä maanantaina 4.12. ja 11.12. klo 19-20:15 (2x75 min).
Kurssin hinta on 38 €. Osallistujamaksimi on 15 hlöä.
Jos kurssilla on tilaa, on yksittäisille opetuskerroille myös mahdollista osallistua kertamaksulla, jolloin hinta yhdestä opetuskerrasta on 20 €. Jos sinulla on voimassa oleva studion kausikortti (5x-, 10x- tai Anytime-kortti) voit myös käyttää sitä, jolloin korttiin merkataan yksi kerta käytetyksi (saat siis ekstran vartin kaupan päälle :). Varaathan tällöin paikkasi kurssille varausjärjestelmästä: https://clients.mindbodyonline.com/classic/home?studioid=263888 Käyttäessäsi varausjärjestelmää selaimen kautta muista valita vaihtoehto "register as unpaid". Jo täyttyneelle kurssille ei voi varata enää paikkoja.
Studiolla käyvät maksuvälineinä myös epassi sekä Smartum- ja Virike-setelit ja -kortit.
Ilmoittaudu yhteystietojen kera info@studioshangrila.fi. Voit myös ostaa kurssin suoraan verkkokaupastamme, jolloin erillistä ilmoittautumista ei tarvita: http://bit.ly/2eqpBjs
Maksettu kurssi/kirjoitettu lasku on ostopäätös, emmekä peru myytyjä ostoksia kuin lääkärintodistusta vastaan - voit kuitenkin toki itse myydä kurssipaikkasi eteenpäin, jos estytkin osallistumasta. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta palautetaan maksetut kurssimaksut kokonaisuudessaan. Paikka: Studio Shangri-La, Vattuniemenkatu 15 B, ylin kerros. Perille pääset keskustasta ja Kampista busseilla 21V ja 21BX, pysäkin nimi on Nahkahousuntie.
Kaikki studiomme Mahtavat Maanantait-burleskinkurssit löydät:
http://studioshangrila.fi/fi/erikoiskurssit/mahtavatmaanantait/
Source: www.facebook.com