Digitalizáció és hatásai Társadalmunkra
MKT BME

jeudi 21 de 17h00 à 19h00

Fuseau horaire : Budapest (GMT+02:00)

MKT BME
Magyar Tudósok Körútja 2.
1117 Budapest
Hungary
Érdekel, hogy milyen hatásai vannak a digitalizációnak a munkaerőpiacra?
Hogyan formálja életünket ez a folyamat?
A Digitalizáció mindenhol jelen van. Találkozunk vele tanulmányaink során, a munkahelyünkön, sportolás közben, és még a buszmegállóban is.
Egy innovatív vállalatvezetőnek tudnia kell, hogy a digitalizáció hatására merre mozduljon el a piacon. Ma már senkit nem kell lépésekre bíztatni, mindenki érti, érzi, hogy fejlődnie kell, de nagyon hosszú az út a papírnyilvántartástól az adatvezérelt gazdaságig, a dobozos IT terméktől a digitális ökoszisztémáig.
A digitalizáció nem egyenlő azzal, hogy robotok kerülnek a gyárakba és nem lesz szükség emberekre, a munkaerőpiac átalakulóban van az egyszer biztos, de egészen más módon, mint gondoljuk.
A digitalizáció és az innováció nem bináris fogalmak, rengeteg apró szintet kell megugrania annak, aki sikeres szeretne lenni.
Célunk, hogy a jövő vállalkozóinak, munkavállalóinak irányt mutassunk ebben a folyamatban, és a tévhiteket eloszlassuk. Szeretnénk fejleszteni a gondolkodásmódot, és olyan területeket mutatni, ahol nem is gondolnánk, hogy a digitalizáció jelen van.
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
https://www.eventbrite.com/e/digitalizacio-hatasai-tarsadalmunkra-tickets-37485867238?aff=ehomecard
Source: www.facebook.com