Soldout Двойна Премиера с Норбеков
Издателска Къща "Жануа'98"

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 16/09/2017 de 11h30 à 13h30/strike>

Руски културно-информационен център в София (РКИЦ)
Шипка, 34
1504 Sofia
Bulgaria
* Всички билети за събитието са продадени!
____________________________________________
Мирзакарим Санакулович отново ни гостува!
Заповядайте на дългоочакваното представяне на двете му най-нови книги - 16. септември /събота/, от 11:30 до 13:30.
Лекция с възможност за задаване на въпроси и вземане на автографи.
Очакваме ви с нетърпение в залата на Руския културно-информационен център!
Вход: 10лв
Билети можете да закупите от офиса ни - пл. ,,Славейков 11'' - етаж 5/офис 17, или като ни се обадите на 02/9878730; 0897014431, за да запазите и да ги получите по куриер.
Билетите се купуват предварително.
www.norbekov.bg
из съвместната им книга с Геше Майкъл Роуч - ,,10-те най-големи грешки, които можете да допуснете, и как да ги избегнете'':
,,Може би е възможно да променим отношението си към грешките. Да видим в тях уроците, които са ни позволили да продължим да живеем благодаре-ние на това, че сме се научили (придобили болез-нен опит) да ги преодоляваме.
В такъв случай ние можем да започнем открито да споделяме един с друг грешките си и дори да сравняваме най-големите от тях, като си помагаме един на друг да ги избягваме, което още не сме ус-пели да направим. Макар че всеки от нас има свои версии на Най-Големите Грешки, много от тях са приблизително еднакви за всички хора на Земята.
В тази книга искаме да разкажем за десетте Най-Големи Грешки, които е направил всеки от нас през дългия си живот. Великият американски фило-соф Бенджамин Франклин, живял преди около 300 години, веднъж казал:
Каква е ползата от съветник, допуснал грешка?
Този, който е засядал, знае къде е плитчината.
Руснаците и американците се връщат към ста-рите спорове от времената на Студената война на 50-годишна възраст и чудовищно неразбиране цари в отношенията между мюсюлманския и западния свят. И ние си помислихме, че ще бъде прекрасно, ако двама приятели писатели, руският мюсюлма-нин суфи Мирзакарим Норбеков и американски-ят будист, възпитан в християнско семейство, Геше Майкъл Роуч, напишат заедно книга. И ако ние можем да се споразумеем, то всеки ще може да го направи!
Надяваме се, че това наше сътрудничество ще помогне на вас лично и на останалия свят. Моля, прочетете за нашите Най-Големи Грешки и се опи-тайте да не ги допуснете за краткото време, което ви е дадено на този прекрасен свят.''
Source: www.facebook.com