Apus Acustic 17 / Sounds of Brazil
Gradina Floreasca

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

lun. 14/08/2017 de 19h30 à 22h00/strike>

Gradina Floreasca
Mircea Eliade nr 16
012014 Bucharest
Romania
Grădina Floreasca
prezintă
Apus Acustic 17 / Sounds of Brazil
14 August, ora 19.30
Grădina Floreasca (Bd. Mircea Eliade nr.16)
În timp ce Bucureștiul arde topit de caniculă, noi vă facem o invitație tocmai pe plaja Copacabana, printr-un concert ce amestecă elegant și antrenant efervescența și căldura muzicii braziliene. Protagoniștii acestei seri vor fi Sorina Rotaru - voce, Liviu Negru - chitară precum și - venit direct de pe continentul Sud American, Lucas Molina - percutie.
Cei trei “brazilieni”, vor contopi - într-o abordare incărcată de lirism și originalitate - piese pe care le recunoaștem din “țara carnavalului de la Rio”: Corocovado, Aqu de beber, So danco samba sau piese mai puțin cunoscute publicului român.
În completarea acestui peisaj vă invităm în grădina noastră urbană să savurați un pahar de cidru de mere Strongbow, iar cidrul se savureaza cel mai bine cu gheață și muzică de calitate.
Grădina Floreasca propune seria de evenimente muzicale “Apus Acustic” care va găzdui artiști din mai multe genuri muzicale, de la bossa nova, blues, până la folk și chiar îmbinarea armonioasă dintre acestea. Pasionații de muzică live se vor răsfăța cu o cină delicioasă alături de prieteni într-un cadru sonor fabulous în serile răcoroase de vară.
---
Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00)
Apus Acustic 17
---
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELAGURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI
Source: www.facebook.com