Ashtanga yoga beginners
Studio World Tree

jeudi 17 de 20h00 à 21h00

Studio World Tree
Groenstraat 7
1800 Vilvoorde
Belgium
Beste yogi/yogini,
Verantwoord bewegen en tijd voor onszelf nemen is heel belangrijk. Doch slagen we er niet altijd in om dit daadwerkelijk te doen. Ik wil jullie daar graag in assisteren. Plan alvast elke week een moment voor jezelf en ik zorg voor de nodige ontspanning en begeleiding.
Ik nodig jullie graag uit om samen de verschillende poses van de Ashtanga yoga te beoefenen (inclusief de zonnegroet A en B = Surya Namaskara). We bouwen alles stap per stap op en tevens worden er differentiaties getoond.
Daar elk lichaam anders is is het belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en je aandacht bij jezelf te houden tijdens de lessen.
Ervaring is niet vereist. Alle leeftijden, jong, oud, man, vrouw,...
Er zijn yogamatjes aanwezig maar je mag natuurlijk ook zelf je eigen matje meenemen. Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen. Yoga wordt blootsvoets beoefend.
Tijdstip: 20h - 21h
Prijs: 50 euro/persoon voor 5 lessen -11 euro voor een aparte les
Registratie via e-mail: armoniayogapassion@gmail.com
De lessen gaan door bij een minimum van 8 deelnemers.
Data: 3/10/17/24/31 augustus 2017
Ashtanga yoga is een veilige, volwaardige, bewegingsvorm, toegankelijk voor iedereen. Het is een energieke en vloeiende stijl van yoga. Het is een fantastische oefenvorm om een sterk en gezond lichaam te krijgen. Het brengt je tevens dichter bij wie je werkelijk bent. Ashtanga yoga vloeit, stroomt en ademt. Elke houding wordt op een vaste manier ingezet, volgehouden en afgesloten. Door Ashtanga Yoga te beoefenen gaat je levensenergie weer vrijelijk stromen.
Deelname op eigen risico, verzekering is niet inbegrepen. Indien je bepaalde blessures heb kan je dit best aan de lesgever melden. Vraag ook even aan je dokter of je bepaalde houdingen dient te vermijden.
Namaste,
ARMONIA Yoga Passion
Source: www.facebook.com