Sint-Rochus Aarschot bij Thee met een Verhaal
Thee met een Verhaal

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 15/08/2017 de 18h00 à 23h59/strike>

Thee met een Verhaal
Leuvensestraat 8
3200 Aarschot
Belgium
Op 15/8 is het één van de mooiste feestdagen in Aarschot want dan eren we de heilige St-Rochus omdat hij Aarschot van de Pest heeft gered.
Zijn naamfeest is eigenlijk de 16de, maar op de vooravond ervan -de 15e dus- doven we alle elektrische verlichting en de hele stad hult zich in kaarslicht...
De vorige jaren was Thee met een Verhaal present op de Streekproductenmarkt, maar nu we onze eigen winkel in het stadscentrum hebben, doen we gewoon lekker mee aan het gezellige stadgedruis! Van 18u tot 24u doen we de lichten uit en de kaarsjes aan... Gezelligheid troef en de thee zal klaarstaan :-)

Kom langs bij Thee met een Verhaal, proef een theetje én maak vooral een foto in de prachtige zetel in onze etalage in ware Britse afternoon tea stijl!
Een van de foto’s die in onze etalage wordt gemaakt wint een leuke cadeaumand. Je ontdekt er ook al een sneak peek van een nieuw project waar we in 2018 mee starten (je kan niet geloven hoe enthousiast we hierover zijn - én hoe enthousiast JULLIE erover gaan zijn!!).
Kom dus op 15 august langs bij St-Rochus tussen 18u en middernacht en vier deze gezellige feestdag met ons mee!
Source: www.facebook.com